03 / 05 / 2024

Sefa Sirmen kimdir

Sefa Sirmen kimdir

Bir süre önce Titanic Otel ve Time Tower Residence ismiyle 5 yıldızlı bir otel ve lüks konut inşa edeceğini kamuoyuna duyuran ve hazırladığı proje ile dikkatleri üzerine çeken CHP eski Milletvekili Sefa Sirmen, projede "zorunlu" değişikliğe gitti.

Sefa Sirmen: Kireç Ocakları'na 15 kat izni vereceğiz!

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, imar uygulamalarına dikkat çekerek, "TOKİ büyiik binalar yaptı ancak vatandaşa gelince izin vermiyor. Biz vatandaşlarımıza da 15 kat izni vereceğiz " dedi.

Sefa Sirmen kimdir?

Sefa Sirmen, İzmit Belediye Başkanlığı ve CHP İzmit Milletvekilliği'nin yanı sıra bir dönem Kocaelispor Başkanlığı da yaptı. Mehmet Sefa Sirmen, 30 Mart 2014 yerel seçimleri için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Sefa Sirmen evli ve 3 çocuk b

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

Sefa Sirmen iki şirketi için iflas erteleme istedi!

İzmit Büyükşehir Belediyesi eski başkanı M. Sefa Sirmen, çocukları ve eşi ile ortak olduğu iki şirketi için iflas erteleme istedi. Mahkeme, şirketlere tedbir kararı verdi faaliyetlerin denetimi için kayyum atadı.

Eneryapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eneryapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sefa Sirmen ve Vasıf Taghıyev ortaklığıyla 6 milyon 500 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Direnç İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Direnç İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sefa Sirmen, Aygül Sirmen Engiz, Kamuran Sirmen ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Ener Yapı İnşaat’ın projeleri hızla yükseliyor!

Sefa Sirmen’in sahipliğini üstlendiği Ener Yapı İnşaat’ın yaptığı 5 yıldızlı Titanic Otel, Time Tower Residence ile Ener Liva Yuvacık Konutları hızla yükseliyor

Kartepe Titanic Otel Nisan 2016'da hizmete açılacak!

Ünlü İşadamı Sefa Sirmen tarafından tasarlanan ve Ener Yapı tarafından hayata geçirilen, Titanic Otel ve Time Tower Residence projesinde inşaat hızla ilerliyor.

Sefa Sirmen'in yeni projesi: Ener Liva - Yuvacık

İzmit siyasetinin önemli ismi Sefa Sirmen, 30 Mart yerel seçimlerindeki siyasi hayal kırıklığının ardından iş dünyasında dev adımlarla ilerliyor. Sirmen'in yeni projesi Ener Liva -Yuvacık

Sefa Sirmen'in lüks konutu 4 yıldızlı otel olacak!

Bir süre önce Titanic Otel ve Time Tower Residence ismiyle 5 yıldızlı bir otel ve lüks konut inşa edeceğini kamuoyuna duyuran ve hazırladığı proje ile dikkatleri üzerine çeken CHP eski Milletvekili Sefa Sirmen, projede "zorunlu" değişikliğe gitti.

Arslanbey Atakent'te fiyatlar istenilen seviyeye çıkmadı!

Arslanbey Atakent'te satılık daire fiyatları bir türlü istenilen seviyeye gelemedi. En çok üzerinde durulan konu; hizmetin gelmeyişi Sefa Sirmen döneminde yapılan Arslanbey Atakent Konutları, o dönem için uygun fiyatlara satılmıştı.

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş Holding iştiraki Servet GYO A.Ş. Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş'ta çalışmaya ne zaman başladı? Ne zaman Servet GYO Genel Müdürü oldu? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Sefa Sirmen kimdir Haberi

Sefa Sirmen kimdir


Bir süre önce Titanic Otel ve Time Tower Residence  ismiyle 5 yıldızlı bir otel ve lüks konut inşa edeceğini kamuoyuna duyuran ve hazırladığı proje ile dikkatleri üzerine çeken CHP eski Milletvekili Sefa Sirmen, projede "zorunlu" değişikliğe gitti. Sirmen, imar izninde yer alan 7 kat izni 4 ve 5 yıldızlı otel inşa edilmesini şart koştuğu için lüks konut inşasından vazgeçti. Projesini 4 ve 5 yıldızlı 2 otel olarak değiştiren Sefa Sirmen'in yeni oteline ne isim vereceği bilinmiyor. 


Kocaeli...