02 / 05 / 2024

Sefa Sirmen: Kireç Ocakları'na 15 kat izni vereceğiz!

Sefa Sirmen: Kireç Ocakları'na 15 kat izni vereceğiz!

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, imar uygulamalarına dikkat çekerek, "TOKİ büyiik binalar yaptı ancak vatandaşa gelince izin vermiyor. Biz vatandaşlarımıza da 15 kat izni vereceğiz " dedi.



CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Kireç Ocakları Turan Güneş Caddesi üzerine bulunan Ferit'in Yeri adlı kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. 


CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Kireç Ocakları Turan Güneş Caddesi üzerine bulunan Ferit'in Yeri adlı kahvehanede mahalle temsilcileri Hüseyin Olgun, Ali Kuyumcu ve Sedat Oğul'un organize ettiği programda vatandaşlarla bir araya geldi. Kireç Ocakları sakinleriyle sohbet eden Sefa Sirmen, vatandaşların beklentilerini dinledi. 10 yıldır Kireç Ocakları'nda yaşayanların hor görüldüğünü ifade eden Sirmen, "Buraya hizmet yapmadılar. Her an elinizden alacakmış gibi bakımsız bıraktılar. 30 Mart'tan sonra bizim projelerimizle zenginleşeceksiniz" dedi. 


KİREÇ OCAKLARINA 15 KAT İZİN


Kocaeli'deki imar uygulamalarına dikkat çeken Sefa Sirmen, "Kocaeli'de çok büyük imar adaletsizliği var. Yanı başınızda  TOKİ  büyük binalar yaptı ancak vatandaşa gelince izin vermiyor. Biz vatandaşlarımıza da 15 kat izni vereceğiz. Burada herkesin gıpta edeceği imar düzenlemesi yapacağız" ifadelerine yer verdi. Evsizler için yapacakları projeyi anlatan Sirmen, "Evsiz aileleri en sahibi yapacağız. 


Sirmen, ekmek almaya durumu olmayanlara ekmeği bedava EKMEK BEDAVA vereceklerini söyledi. Yoksul kesimin bütçesini rahatlatmak ve geçimine katkı vermek için halk ekmek fabrikası kuracaklarını belirten Sirmen, "Halk ekmek fabrikasını kuracağız. Ekmeği 40 kuruşa mal edeceğiz. Hiç ekmek almaya durumu olmayanlara ekmeği bedava vereceğiz. Bunu o kadar gizli yapacağız ki komşusu bile yardım aldığını bilmeyecek ve görmeyecek" açıklamasında bulundu. Cemevleriyle ilgili bir soruyu yanıtlayan Sirmen, cemevlerini tepelerden şehir merkezlerine indireceklerini söyledi. 


Mavi Kocaeli Gazetesi


Geri Dön