15 / 05 / 2024

Seferihisar Belediyesinin gayrimenkullerine haciz mi kondu

Seferihisar Belediyesinin gayrimenkullerine haciz mi kondu

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yüz milyonları aşan borçlarına karşın İzmir'de CHP'li Seferihisar Belediyesi'nin banka hesaplarına ve 477 parça gayrimenkulüne haciz kondu.

TOKİ İzmir Seferihisar projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan İzmir Seferihisar projesi 218 milyon 900 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ'den İzmir Seferihisar'a 1032 konut!

TOKİ, İzmir'in Seferihisar ilçesinde 1032 konutun inşası için düğmeye bastı. Söz konusu projenin 218 milyon TL'ye mal olması bekleniyor. 

Aras Bulut İynemli, Seferihisar'da tiny house yaptırıyor!

Oynadığı Çukur dizisiyle başarıdan başarıya koşan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Seferihisar'da tiny house yaptırıyor...

İzmir Seferihisar'da 9.6 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Seferihisar Satış Memurluğu, İzmir ili, Seferihisar ilçesi, Camikebir Mahallesi Karakayalar mevkii, 3104 ada 1 parselde yer alan arsayı 9 milyon 582 bin TL'ye satıyor...

Yalova Belediyesinin 2017-2018 yıllarındaki arsa satışlarından zarara uğratıldığı iddiası!

Yalova Belediyesinin 2017-2018 yıllarında icra yoluyla 8 gayrimenkulün satışından 3 milyon lirayı aşkın zarara uğratıldığı öne sürüldü.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Seferihisar Belediyesi, gayrimenkullerini satışa çıkardı!

İzmir Seferihisar Belediyesi, günü birlik tesis imarlı arsayı 7 milyon 250 bin liradan satışa çıkardı. 

Seferihisar Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir İli Seferihisar Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 2 adet arsayı 7 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 30 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

İzmir Seferihisar'da tsunami ev ve iş yerlerine hasar verdi!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında afetin yaralarının sarılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Tunç Soyer Seferihisar'da hasar gören yerleşim yerlerini inceledi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 6,9 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olan Seferihisar’da, deniz suyunun taşması sonucu zarar gören yerleşim yerlerinde incelemelerde bulundu. 

Depremin merkez üssü Seferihisar havadan görüntülendi!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen depremin yarattığı izler giderilmeye çalışılıyor. Seferihisar'da devam eden aralıksız çalışmalar havadan görüntülendi.

İzmir Seferihisar'da meydana gelen depremde 6 bina yıkıldı! 

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Soylu, Bornova ve Bayraklı’da 6 binanın yıkıldığını açıkladı. 

İzmir Seferihisar'da meydana gelen depremde binalar yıkıldı!

AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Meydana gelen depremde bazı binalar yıkıldı. 

Seferihisar Belediyesinin gayrimenkullerine haciz mi kondu Haberi

Seferihisar Belediyesinin gayrimenkullerine haciz mi kondu

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yüz milyonları aşan borçlarına karşın İzmir'de CHP'li Seferihisar Belediyesi'nin banka hesaplarına ve 477 parça gayrimenkulüne haciz kondu. Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Ankara başta olmak üzere AKP'li belediyelerin borçlarını bilmeyen yok ancak bu şekilde bizim elimize ve ayağımızı prangalıyorlar” dedi.


Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediyenin borçları nedeniyle hem Sosyal Güvenlik Kurumu, hem de Mal Müdürlüğü'nden baskı yediklerini belirterek, haksı cezalar zinciriyle yüzyüze kaldıklarını söyledi.


Toplam borçlarının 31 milyon lira olduğunu da belirten Soyer şunları dile getirdi:


“Ankara gibi daha nice belediyenin milyarlarca liralık borçlarını bilmeyen yok. Biz hiçbir zaman bu borçları ödemeyeceğimizi söylemedik, geriye yönelik bir enkaz edebiyatı da yapmadık. Ancak elimize kelepçe, ayağımıza pranga bağladılar. Bu adaletten yoksuk siyasi bir yaklaşımdır. Bu hacizler ve borçlar nedeniyle kamu hizmeti...