06 / 05 / 2024

Seferihisarde sağlık tesis alanı

Seferihisarde sağlık tesis alanı

Seferihisar Sığacık'ta yer alan sağlık tesis alanı 800 bin TL'den İzmir Vakıflar Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkıyor. İhale 21 Ağustos 2014 saat 11.00 'de düzenlenecek.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Malatya'da 14 yeni sağlık tesisi inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen AK Parti Malatya 7.Olağan İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Şehre 56 sağlık tesisinin kazandırıldığını 14 tesis inşaatının da devam ettiğini açıkladı.

Kayseri Kocasinan'a aile sağlık merkezi ve sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye Aile Sağlık Merkezi ve sosyal tesis inşa ediyor.

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı!

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı. Tesis 5-6 ay içinde hizmete açılacak..

Bahçelievler Kocasinan özel sağlık tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Bahçelievler İlçesi, Kocasinan Mahallesi, 4252 parsele ilişkin Özel Sağlık Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Sarıçam'da sağlık tesisi konut alanına çevrildi!

İmar ve planlara aykırılığa rağmen alınan kararlar, konut dışı kentsel çalışma alanlarının konut alanına çevrilmesi ve imar rantı iddialarıyla çalkalanan Sarıçam'da, şimdi de bir sağlık tesis alanı daha konut alanına çevrildi.

Didim'e sağlık ve tatil merkezi inşa ediliyor!

Sağlık turizminde, özellikle astım hastaları için yeni bir tesis daha hızla yükseliyor. Aydın'ın Didim ilçesinin Akbük beldesinde 35 bin dönümlük bir arazinin üzerine kurulan Hımalaya Sağlık ve Tatil Merkezi hızla ilerliyor.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

Beşiktaş Dikilitaş özel sağlık tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi, 1452 ada, 11 parsele ilişkin Özel Sağlık Tesis Alanı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Üsküdar'da 18 milyon TL'ye satılık özel sağlık tesis alanı!

İstanbuıl İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan 6.105.01 metrekare yüzölçümüne sahip olan özel sağlık tesis alanı İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi tarafından ihale ediliyor.

Seferihisarde sağlık tesis alanı Haberi

Seferihisarde sağlık tesis alanı


İzmir Vakıflar Müdürlüğü; Seferihisar Sığacık'ta yer alan sağlık tesis alanını satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 800 bin TL olan sağlık tesis alanının ihale tarihi 21 Ağustos 2014 saat 11.00 olarak belirlendi. 



İHALE İLANI:


G.MENKUL KARŞILIĞI TRAMPA İHL. İZMİR VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2961


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Madde 1. Aşağıda tapu ve niteliği belirtilen Seferihisar Belediye Başkanlığının özel mülkiyetindeki taşınmaz mal 21/08//2014 günü saat 11:00 de yapılacak ihale ile satılacaktır.


İdarenin;


Adı : Seferihisar Belediye Başkanlığı


Adresi : Camikebir mah. 52/1 sok. No: 14 Seferihisar/İzmir


Telefon No : (232) 7433960


ç. Faks No : (232) 7433468


d. Elektronik Posta Adresi: [email protected]


e. İlgili birim : Yazı İşleri Müdürlüğü


istekliler, ihaleye ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve telefon numaralarından irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler.


İli    İlçesi    Mahallesi ve Mevkii    Pafta No...