02 / 05 / 2024

Seftar İnan İnşaat Et Gıda Tekstil Canlı Hayvan İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi

Seftar İnan İnşaat Et Gıda Tekstil Canlı Hayvan İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi

Seftar İnan İnşaat Et Gıda Tekstil Canlı Hayvan İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Seftar İnan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

İnşaat ruhsatı nedir? İnşaat ruhsatı nasıl alınır?

Yeni bir yapının inşa edilebilmesi için belediye veya özel il idaresinden alınan belge inşaat ruhsatı olarak adlandırılır. Peki inşaat ruhsatı nereden ve nasıl alınır? İnşaat ruhsatı ne kadar sürede alınır? İşte inşaat ruhsatı ile ilgili kapsamlı bilgiler haberin devamında yer alıyor...

Nan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keleş tarafından kuruldu.

Euroda fırtınanın kopacağı asıl tarih resmen belli oldu! Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın, planını yapsın

Euro kurunda yukarı yönlü hamleler dikkat çekmeye devam ediyor. Peki euro ne olur? Euroda fırtınanın kopacağı asıl tarih resmen belli oldu! Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın, planını yapsın.

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun İnan tarafından kuruldu.

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

İntema İnşaat'ın genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

İntema İnşaat'ın bugün gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararları içeren Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi yayınlandı.

Enka İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat Genel Kurul Toplantısı'nda özet olarak aşağıdaki ana kararlar alındı. Alınan kararların tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Güzel tarafından kuruldu.

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Nisan'da!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Yeni alınan inşaat işleri Temmuz'da yüzde 14.8 arttı!

‘Türkiye İMSAD Temmuz 2020 Sektör Raporu’na göre, Ocak-Mayıs döneminde 6 sektörün üretiminde artış yaşandı ve inşaat sektöründe talep artışı yaşandı. Koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen inşaat sektöründe yeni alınan inşaat işleri Temmuz'da 14.8 puan arttı...

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 20 Eylül'e uzatıldı!

26 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmiş, daha sonra 2 ay kesin mühlet verilmişti. Şirketin 2 ay kesin mühlet kararı 7226 sayılı kanunda alınan tedbirler kapsamında 20 Eylül 2020 tarihine uzatıldı.

Seftar İnan İnşaat Et Gıda Tekstil Canlı Hayvan İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Seftar İnan İnşaat Et Gıda Tekstil Canlı Hayvan İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi


Seftar İnan İnşaat Et Gıda Tekstil Canlı Hayvan İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Seftar İnan tarafından kuruldu. 


Seftar İnan İnşaat Et Gıda Tekstil Canlı Hayvan İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. b)Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. c)Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, d)-Fabrika ve tesislerin komple inşaatının ve montaj işlerinin yapımı ve petrol boru hatları,diğer boru hatları ,yüksek ve alçak gerilim elektrik tesisatları,enerji nakil hatları,telefon,telgraf ve diğer havi nakil hatları yapım ve...