29 / 04 / 2024

seg yapı taş evler

seg yapı taş evler

Bodrum Karaincir Koyu’nda dünyaca ünlü muhteşem denizi, geniş yeşil alanları ve denize sıfır konumu ile SENG Yapı tarafından hayata geçirilen “Karaincir Taşevler” projesinin içinden huzur geçiyor!

Karaincir Taşevler'den ilk görüntüler! 530 bin dolara!

Bodrum Karaincir Koyu’nda dünyaca ünlü muhteşem denizi, geniş yeşil alanları ve denize sıfır konumu ile SENG Yapı tarafından hayata geçirilen “Karaincir Taşevler” projesinin içinden huzur geçiyor

Beton 2023 Fuarı inşaat sektörünün yapı taşlarını buluşturacak!

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en önemli fuar ve kongresine ev sahipliği yapacak olan “Beton 2023” sektörün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayacak. İşte Beton 2023 ile ilgili ayrıntılar...

Demir fiyatlarına zam üstüne zam! 25 Eylül 2022 fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı taşlarından biri olan demir fiyatlarında deyim yerindeyse zam rekoru kırıldı. Art arda gelen zamlar demir fiyatlarını da yükseltti. Peki demir fiyatlarında ne kadar zam meydana geldi? Demir fiyatları kaç lira oldu? İşte 25 Eylül 2022 demir fiyatları…

ZeroBuild Summit 22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi 23 Mart'ta TÜYAP'ta!

Merakla beklenen ZeroBuild Summit’22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi, 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Seg Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seg Yapı Denetim Limited Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL  sermaye bedeli ile Selahattin Güler tarafından kuruldu.

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Halit Hızır tarafından kuruldu.

Yapı Fuarı–Turkeybuild Fuarı'ndan 1 milyar Euro'luk iş hacmi! 

6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı–Turkeybuild, 16 bin 899 kişiyi ağırladı. Fuarda 1 milyar Euro'luk iş hacmi elde edildi. 

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 24-28 Ağustos tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18 Nisan'da başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020, 18-22 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek...

Hekim Yapı 41. Yapı Fuarı’nda!

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özge Hekim, TÜYAP’ta düzenlenen 41. Yapı Fuarı’nda şirketinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yapıtaş İnşaat butik ve özel projeler geliştiriyor!

Butik ve özel projeler geliştirmeye devam eden Yapıtaş İnşaat 2013 yılında Mehmet Sami Akbülbül, Esat Akbülbül, Ömer Akbülbül ve dedeleri Aziz Bayraktar`ın ortaklığıyla kuruldu.

Samandıra Konakları'nda 395 bin TL'ye!

Samandıra Konakları, Yapıtaş Arsa Konut İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti. tarafından hayata geçiriliyor. 72 daireden meydana gelen projede inşaatın yüzde 70'i tamamlandı.

Elon Musk lego gibi ev yapacak!

Amerikalı girişimci Elon Musk, sahibi olduğu Boring Company şirketinin, tünel kazma projelerinde yerin altından çıkardığı kayalardan "birbirine kenetlenebilen", lego benzeri yapı taşları üreteceğini açıkladı.

seg yapı taş evler Haberi

seg yapı taş evler

9.230 metrekare arsa alanı üzerine kurulu, çağdaş mimari yaklaşım ile doğal yığma taştan yapılmış iki katlı 13 adet evden oluşan bu özel projenin mimarisi, Fahrettin Aykut Studio imzasını taşıyor. Karaincir Taşevler Projesi,

Mayıs 2013’te sahiplerine teslim ediliyor. Projede fiyatlar 530 bin dolar ile 620 bin dolar arasında değişiyor.


Karaincir Taş Evler'in tanıtım gecesinden görüntüleri izlemek için tıklayın


Karaincir’in Suları AŞK’tır, Sek İçilir…

ABD’li Forbes Dergisi tarafından dünyanın en iyi 15 kumsalından biri olarak seçilen Bodrum Akyarlar bölgesindeki Karaincir Koyu, yat ve teknecilerin vazgeçilmez duraklarından biri.


500 metrelik uzun sahili, incecik kumu, koyun her iki ucundan yükselen rüzgârı kesen tepeleri, yarım adadaki diğer koylar arasındaki en ılık, temiz ve dibi kum olan denizi ile Karaincir Koyu denilen saklı güzellik, Bodrum merkeze 16 kilometre mesafede.


Karaincir Taş Evler projesi...