22 / 07 / 2024

Seher Akkaya

Seher Akkaya

Atak Tedarik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seher Akkaya tarafından 500 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Güngören, Sanayi Mahallesi, Başaklı Sokak 'ta kuruldu.

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emin Doğan tarafından kuruldu.

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yasin Akkaya tarafından kuruldu.

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Silivri’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurettin Kaya tarafından kuruldu.

Fav Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fav Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ayar ve Vedat Akkaya ortaklığında kuruldu.

Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seher Kiremitçi Bilgin tarafından kuruldu.

Memba Yapı Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memba Yapı Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla İkisivri ve Seher Yüksel ortaklığında kuruldu.

Çoklu Yapı İnşaat Taahhüt Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoklu Yapı İnşaat Taahhüt Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akkaya tarafından kuruldu.

Arn Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Arn Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 bin sermaye bedeli ile Muhammed Emin Akkaya tarafından kuruldu.

Esra Akkaya: Bodrum’un imar planı şimdi mi aklınıza geldi?

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

Arhez Yapı ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arhez Yapı ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Akkaya tarafından kuruldu. 

İzmir'de konut satışları hızlandı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, Ggyrimenkul sektöründeki durgunluğun İzmir şehri genelinde yerini hareketliliğe bırakarak bölgesel artışların başladığını, İzmir’de hem sahil şeridinde hem de yeni kent merkezinde gayrimenkul piyasasının hareketlendiğini belirtti...

Bukalemun İnşaat Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bukalemun İnşaat Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Seher Bozcuk tarafından kuruldu.

En Konstrüksiyon İnşaat ve Yapı Elemanları Limited Şirketi kuruldu!

En Konstrüksiyon İnşaat ve Yapı Elemanları Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Akkaya tarafından kuruldu. 

Seher Akkaya Haberi

Seher Akkaya

Atak Tedarik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seher Akkaya tarafından 500 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Güngören, Sanayi Mahallesi, Başaklı Sokak'ta kuruldu. 


Atak Tedarik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak, yaptırmak -Kat karşılığı mesken ve iş yerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve iş yerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol,asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü inşaat malzemelerinin imalatını, alım satımını ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Tütün...