04 / 05 / 2024

Şehir hastaneleri kamulaştırıldı mı

Şehir hastaneleri kamulaştırıldı mı

Şehir hastanelerine yönelik kritik bir uyarı daha geldi. CHP Milletvekili Fikret Şahin, şehir hastanelerinin kamulaştırılması gerektiğini söyledi.

Aydın Koçarlı'da tarihi kule ve konak kamulaştırıldı! 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Cihanoğlu Beyliği döneminde inşa edilen tarihi kule ile konağın bulunduğu bölge kamulaştırıldı.

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Hatay'daki tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Hoşgörü şehri Hatay'ın tarihi, günlük yaşamı ve kültürü, 2014 yılına kadar 66 sene boyunca Antakya Arkeoloji Müzesi olarak hizmet veren tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir için 650 ev kamulaştırılacak!

Kanal İstanbul’un yanı başında yapılacak lojistik merkezi için Arnavutköy’ün Yeniköy Mahallesi’nde bulunan 650 ev kamulaştırılacak. Hak sahipleri imar planlarına itiraz edeceklerini belirtiyor. 

Fikret Şahin: Şehir hastaneleri kamulaştırılmalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, kamu-özel iş birliğiyle "yap-kirala-devret" modeliyle gerçekleşen şehir hastanelerinin kamuya büyük oranda yük getirdiğini ve maliyetinin üzerinde ödemeler yapıldığını anlattı.

Şehir hastaneleri kamulaştırılmalı!

TTB ve İTO’nun düzenlediği ‘Şehir Hastaneleri: Yalanlar ve Gerçekler’ sempozyumunda söz alan uzmanlar, yaşlıların ve yoksulların bu hastanelere ulaşamadığını belirterek, “Şehir hastaneleri yapımından bugün itibariyle vazgeçilmeli, olanlar da kamulaştırılmalıdır” dedi...

Şehir hastaneleri kamulaştırılmalı!

Şehir hastanelerine yönelik kritik bir uyarı daha geldi. CHP Milletvekili Fikret Şahin, şehir hastanelerinin kamulaştırılması gerektiğini söyledi.

Osmangazi'de 21 bin 850 metrekare alan kamulaştırıldı!

Osmangazi Belediyesi, 2018'in bitmesine sayılı günler kala yapmış olduğu kamulaştırmalar ile de dikkat çekiyor. İlçede yıl içinde 21 bin 850 metrekare alan kamulaştırıldı.

Şanlıurfa Kale Eteği için 276 ev kamulaştırıldı!

Dünya tarihini kıskandıracak dokusu ve 12 bin yıllık geçmişiyle nice medeniyetlere ve kültürlere ev sahipliği yapan Şanlıurfa'daki Kale Eteği projesi için 276 ev kamulaştırıldı.

Bursa Gemlik'te kamulaştırılan binalar yıkıldı!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından ilçede kamulaştırılan binalar yıkılıyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Tabakhane dönüşüm projesi için 672 bina kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 672 binanın kamulaştırma işleminin tamamlandığı belirtildi.

Yozgat'taki 20 tarihi konak kamulaştırıldı!

Yozgat Belediyesi tarafından 20 eski ev ve konak kamulaştırıldı. Tarihi konakların aslına uygun bir şekilde restore edilmesi için çalışmalar başlatıldı. 

Bursa Gemlik'te kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Bursa Gemlik Belediyesi, bölgede kamulaştırdığı binaların yıkımına devam ediyor. Balıkpaza Mahallesi'nde kamulaştırılan 3 katlı binanın yıkımı başlatıldı.

Şehir hastaneleri kamulaştırıldı mı Haberi

Şehir hastaneleri kamulaştırıldı mı


Son dönemde sağlıkla ilgili ciddi şikayetlerin yağdığı şehir hastanelerine yönelik kritik bir uyarı daha geldi. Korkusuz'da yer alan habere göre, CHP Milletvekili Fikret Şahin, bir avuç yatırımcıya para kazandırmak amacıyla kurulduğunu ifade ettiği şehir hastanelerinin halkın sağlığını ciddi anlamda tehlikeye düşürmeye başladığını belirtti.

Sistemin mevcut haliyle devam etmesi durumujnda hastanelerden bir süre sonra sağlık hizmeti alınamacağını, devlet bütçesinde de büyük delikler oluşacağını iddia eden Fikret Şahin, şehir hastanelerinde öncelikle dövizli kiradan dönülmesi, hemen ardından da kamulaştırılması gerektiğini söyledi.

2020'de hizmete açılacak 8 şehir...