04 / 05 / 2024

şehir hastaneleri rönesans holding

şehir hastaneleri rönesans holding

Rönesans Holding, Fransız ortağıyla birlikte şehir hastanelerine 2 milyar euro yatıracak. İzolatörler sayesinde hastalar depremi hissetmeyecek..

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Rönesans Holding'ten şehir hastaneleri açıklaması!

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

Şehir hastaneleri için 7.6 milyar kira ve hizmet bedeli ödendi!

Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Naci İşoğlu, şehir hastaneleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşoğlu, "Şehir hastaneleri kamu adını kullanarak küresel sermayeye yeni ve büyük bir kaynak aktarmanın aracı olarak kullanılmaktadır" dedi...

Rönesans Holding: Yatırım devi!

Rönesans Holding’i artık sadece inşaat üzerinden tanımlamak doğru değil. En doğru ifadeyle faaliyet alanı şehir hastanelerinden enerjiye ve gayrimenkule uzanan dev bir yatırım holdingi...

Şehir hastaneleri kamulaştırılmalı!

TTB ve İTO’nun düzenlediği ‘Şehir Hastaneleri: Yalanlar ve Gerçekler’ sempozyumunda söz alan uzmanlar, yaşlıların ve yoksulların bu hastanelere ulaşamadığını belirterek, “Şehir hastaneleri yapımından bugün itibariyle vazgeçilmeli, olanlar da kamulaştırılmalıdır” dedi...

Şehir Hastaneleri’nin yap-kirala-devret modelinin sözleşmeleri TBMM'de!

CHP Milletvekili Kamil Okyay Sındır Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan ve görüşmeleri komisyonda tamamlanan Torba Kanunda Şehir Hastaneleri’nin yap-kirala-devret modelinin sözleşmelerini göremediklerini ve bu sözleşmelerin karanlık bir kuyu olduğunu ifade etti.

RDIF ile Rönesans Holding eğitim ve araştırma hastaneleri kuracak!

Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak yaptığı açıklamada "Rönesans’ın Türkiye’de sağlık sektörü, medikal inşaat ve sağlık işletmelerinden elde ettiği tecrübeyi, bu projeyle birlikte Rusya’ya taşıyacağız." dedi.

Şehir hastaneleri ve maliyetlerine ilişkin 8 soru mecliste!

Şehir hastaneleri ve maliyetleri TBMM gündeminde konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri hangi şehirlerde inşa ediliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaatleri arasında yer alan şehir hastaneleri birçok ilde inşa edilmeye devam ediyor. Şehir hastaneleri hangi şehirlerde yapılıyor? Sizler için araştırıldı...

Şehir hastaneleri için kamu ve özel sektör el ele verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "14 yıllık hayalim" diye nitelendirdiği şehir hastaneleri, Türkiye'nin sağlık sektöründeki büyük değişiminin simgesi olarak yükselmeye devam ediyor.

şehir hastaneleri rönesans holding Haberi

şehir hastaneleri rönesans holding

Rönesans Holding, Fransız ortağı 'kamu ve özel sektör ortaklığı' (PPP) modeliyle yapılan şehir hastanelerine 2 milyar euro yatıracak. Rönesans Sağlık Yatırım'ın Meridiam Infrastructure ile ortak yapacağı yatırımlar Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat'ın yanı sıra Afyon, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van'da hayata geçirilecek fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanelerini kapsıyor. Adana'daki bin 550 yataktan oluşacak sağlık kampusuna aralarında Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Japon Sumitomo Mitsui Bank, Kore Kalkınma Bankası, Alman Siemens Bank, İngiliz HSBC, İspanyol BBVA'nın da bulunduğu 9 banka 433 milyon euroluk kredi verdi. İmza töreninde konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "18 yıl vadeli olacak bu kredinin arkasındaki güç milli iradedir" dedi. 


ABD BAŞARDI, BİZ DE YAPARIZ 

2018 yılında Türkiye'de ileri teknolojiyle donatılmış 95 bin yatak kapasiteli hastaneler olacağını...