15 / 05 / 2024

şehir hastaneleri satışı 2021

şehir hastaneleri satışı 2021

Rönesans Holding'in müteahhitliğini üstlendiği ve işletmesini yaptığı 5 şehir hastanesinin işletmesi Danimarkalı ISS'ye devredildi.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Kuzey Şehir İzmir satılık daire fiyatları!

Teslimlerinin Aralık 2018 yılında yapılması hedeflenen Kuzey Şehir projesi İzmir Menemen Atatürk Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Kuzey Şehir İzmir satılık daire fiyatları ne kadar?

Şehir hastaneleri için kamu ve özel sektör el ele verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "14 yıllık hayalim" diye nitelendirdiği şehir hastaneleri, Türkiye'nin sağlık sektöründeki büyük değişiminin simgesi olarak yükselmeye devam ediyor.

Suryapı Şehir Konakları satış ofisi!

Suryapı Şehir Konakları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehir Konakları'nda peşin fiyatlar 394 bin TL'den başlıyor...

Bahçeşehir Strada satılık daire!

Bahçeşehir Strada satılık dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Strada Evleri'nde teslimler Aralık 2018'de yapılacak...

Akzirve Bahçeşehir projesinde satışlar başladı!

Akzirve Gayrimenkul Bahçeşehir projesinde satışlara başladı. Akzirve Bahçeşehir projesinde yüzde 10 indirimle birlikte fiyatlar 198 bin TL'den başlıyor...

İzmir ve Kocaeli Şehir Hastaneleri 2019 bitmeden tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen İzmir ve Kocaeli Şehir Hastaneleri Proje Finansman Töreni'ndeki konuşmasına başlarken, finansman anlaşmasının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Avrupa Konutları Başakşehir proje satış fiyatları!

Avrupa Konutları Başakşehir proje satış fiyatları 584 bin 300 TL'den başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Başakşehir'de teslimler 2018 yılında başlayacak...

Temaşehir Konya satışa çıktı!

60 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Temaşehir Konya satışa çıktı. Projede 732 adet konut ve 154 adet ticari ünite bulunuyor.

Temaşehir Konya satışları başladı mı?

60 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen Temaşehir Konya satışları başladı mı? Temaşehir Konya satışları ne zaman başlayacak?

Referans Bahçeşehir Evleri satılık!

Referans Bahçeşehir Evleri satılık dairelerin metrekare fiyatı 3 bin 750 TL'den başlıyor. Referans Bahçeşehir projesi Ağustos 2018'de tamamlanacak...

Temaşehir Konya satışları!

Temaşehir Konya satışları Eylül ayında başlayacak. Emlak Konut GYO güvencesindeki Temaşehir Konya projesi 700 milyon TL yatırımla inşa ediliyor...

Bilkent Şehir Hastaneleri'nin yüzde 60’ı tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘hayalim’ dediği, Avrupa’nın en büyük sağlık yatırımı olarak gösterilen Bilkent Şehir Hastaneleri kompleksinin yüzde 60’ı tamamlandı.

şehir hastaneleri satışı 2021 Haberi

şehir hastaneleri satışı 2021

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Murat Muratoğlu bugünkü köşesinde şehir hastanelerinin satışını kaleme aldı.

İşte Murat Muratoğlu'nun 'Şehir hastaneleri hayali Danimarka’ya satıldı' başlıklı yazısı...

Yerli ve milli olduğu belirtilen, dünyanın kıskandığı vurgulanarak açılışları yapılan şehir hastanelerinin 5 tanesi Danimarkalılara satıldı ve devir işlemi gerçekleştirildi.

Hastanelerin satışı yapılan Danimarkalı şirket ISS, AVM işletmeciliğiyle biliniyor. Türkiye'de yaklaşık 100 AVM ve 50 civarlarında market-mağaza zincirine işletme ve yönetim hizmeti sunuyor.

Türkiye genelinde 40 binden fazla çalışanı bulunuyor. Bu durumda şehir hastaneleri de AVM mantığıyla işletildiğine göre, sağlık sektörüne de yabancı sayılmazlar. Haliyle şimdi 25 senelik imtiyaz ve dövize endeksli hazine garantileri de Danimarkalıların olacak.

Bu seneye ait bütçede şehir hastanelerinin kira ve işletme hizmet bedeli için gerçekleştirilen ödemelerin tutarı için 16 milyar 392 milyon TL ayrıldı. 25 senelik milyarlarca dolar tutarındaki...