30 / 04 / 2024

şehir hastanesi ihale süreçleri

şehir hastanesi ihale süreçleri

Şehir hastanelerinin birinci periyodu olan 24 bin yatak kapasiteli 16 tane hastanenin ihale süreçleri tamamlandı. Önümüzdeki yıl içinde 25 bin yatak kapasiteli kamu-özel işbirliği ile yapılacak hastanelerin ihale süreci başlayacak

16 şehir hastanesinin ihale süreci tamamlandı!

Şehir hastanelerinin birinci periyodu olan 24 bin yatak kapasiteli 16 tane hastanenin ihale süreçleri tamamlandı. Önümüzdeki yıl içinde 25 bin yatak kapasiteli kamu-özel işbirliği ile yapılacak hastanelerin ihale süreci başlayacak

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Denizli Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.1 milyar TL olacak!

İptal edilen Denizli Şehir Hastanesi için yeni ihale gerçekleşti. İhale  1 milyar 189 milyon TL’ye Ermit Mühendislik İnşaat İle Özge İnşaat İş Ortaklığı’na verildi.

Denizli Şehir Hastanesi için ikinci ihale: Maliyet 164.5 milyon TL arttı!

Denizli Şehir Hastanesi için 4 ay arayla 2 ihale yapıldı. İkinci ihale 6 Mayıs tarihinde yapıldı. Peki ilk ihale iptal mi edildi? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro ihalesine Danıştay'dan iptal kararı!

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Danıştay'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Bursa Emek-Şehir Hastanesi raylı sistem inşası için 2 şirketin kazandığı 1 milyar 600 milyon TL bedelli ihale için iptal kararı aldığını dile getirdi. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Samsun Şehir Hastanesi için geri sayım başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yaptığı açıklamada şehir hastanesi ihale sürecinin tamamlandığını belirterek, hazırlıkların ardından kısa sürede temelinin atılacağını söyledi.

7 aylık kirayla 3 şehir hastanesi yapılabilir!

21/b usulüyle ihale edilen Samsun Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif 1 milyar 69 milyon TL'ydi. Antalya Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif ise 1 milyar 21 milyon oldu.

Emek Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı için ihale süreci başlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emek Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nın, yapımını üstlenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devrine ilişkin protokolün imzalandığını açıkladı...

Sancaktepe Şehir Hastanesi için yeni ihale!

4 bin 300 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin uygulama projesi için Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yeniden ihaleye çıkılıyor...

Ordu Şehir Hastanesi'nin ihalesi 6 Aralık’ta!

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi için 6 Aralık’ta ihale düzenleneceği açıklandı. Hastanenin yapılacağı yerin ise henüz belli olmadı.

Trabzon Şehir Hastanesi 32 ayda tamamlanacak!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Şehir Hastanesi’nin yer tahsisi ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından 30-32 aylık süre içinde tamamlanacağını söyledi.

şehir hastanesi ihale süreçleri Haberi

şehir hastanesi ihale süreçleri


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yeni yılda kamu-özel işbirliği ile 25 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin ihalesinin yapılacağını söyledi. 


Müezzinoğlu, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Bahreyn Yüksek Sağlık Konseyi Başkanı Korgeneral Shaikh Mohammed Bin Abdullah Al Khalifa ve beraberindeki heyeti kabul etti. 


İkili görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Müezzinoğlu, Bahreyn'in bağımsızlığının 43. yıl dönümünü kutladı. İki ülke arasındaki dostluk ilişkilerinin çok eskiye dayandığını vurgulayan Müezzinoğlu, "Bahreyn ile olan ilişkilerimiz gerek BM gerek körfez işbirliği gerekse İslam işbirliği teşkilatı çerçevesinde çok boyutlu olarak güçlü bir şekilde devam edecektir" dedi. 


Müezzinoğlu, iki ülke arasında 11 Temmuz 2006 yılında imzalanan "Sağlık İşbirliği Protokolü"nü hatırlatarak, sağlık alanındaki işbirliğinin daha etkin bir şekilde devam edeceğini bildirdi.  


Türkiye'nin sağlık alanında bilgi ve birikimini, Bahreyn ile paylaşmaya hazır...