29 / 04 / 2024

şehir parkı projesi

şehir parkı projesi

Menekşe Deresi Çevre Düzenlemesi ve Park Yapımı Temel Atma Töreni, önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

The İstanbul Veliefendi projesi şehir parkıyla büyük değer kazanıyor!

İstanbul'un en merkezi yerleşim noktalarından Veliefendi'de oluşturacak Türkiye'nin en büyüğü olacak 500 dönümlük şehir parkı bölgenin değerini katlarken, projenin yanı başında inşa edilen The İstanbul Veliefendi projesi de büyük değer kazanıyor...

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i bitti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulacak Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı. Projenin Mart ayı içerisinde açılması planlanıyor.

Bolu'ya Kültür Park Projesi geliyor!

Bolu Belediyesi tarafından "Kültür Park" Projesi kapsamında 142 bin metrekarelik meydan yapılacak. Belediye, şehir meydanlarındaki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

Ordu Çikolata Park Projesi Ağustos'ta tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,Çikolata Park Projesi'nin Ağustos ayına kadar tamamlanacağını ifade etti. 

Başakşehir Park Mavera 3 satış fiyatları!

Başakşehir Park Mavera 3 satış fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Park Mavera 3 projesi Şubat 2020'de teslim ediliyor...

Kayaşehir Park Mavera 3 teslim tarihi!

Park Mavera 3 projesi Makro ve TOKİ ortaklığıyla Başakşehir Kayaşehir'de inşa ediliyor. Kayaşehir Park Mavera 3 teslim tarihi ne zaman?

Başakşehir Park Mavera 3 daire fiyatları 2017!

Başakşehir Park Mavera 3 daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Park Mavera 3 projesi Şubat 2020'de teslim ediliyor...

Başakşehir Park Mavera 3 fiyat listesi 2017!

Başakşehir Park Mavera 3 fiyat listesi 213 bin TL'den başlıyor. Park Mavera 3 projesi Şubat 2020'de teslim ediliyor...

Esenler Şehir Parkı projesinin planları hazır!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı projesi kapsamında hazırlanan planları yerinde inceledi. Planlar etap etap Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayına sunulacak.

Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık!

Makro İnşaat ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen Park Mavera 3 projesi Şubat 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor.

Kayaşehir Park Mavera 3 fiyat listesi!

Kayaşehir Park Mavera 3 fiyat listesi 213 bin TL'den başlıyor. Park Mavera 3 projesi, Şubat 2020'de tamamlanacak...

şehir parkı projesi Haberi

şehir parkı projesi

Küçükçekmece Menekşe Deresi Çevre Düzenlemesi ve Park Yapımı Temel Atma Töreni'nde konuşan Başkan Kadir Topbaş, "2004 yılında Küçükçekmece'de toplam 100 bin metrekare yeşil alan vardı. Bugün sadece burada 186 bin metrekarelik bir alanı yeşillendiriyoruz. İlçedeki yeşil alan miktarı 3 milyon metrekareyi aştı" dedi. Törende Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, sivil toplum kurur luşlârı ve vat Jtdaşlâf dâ yer aldı. 



Törende konuşan Bâşkan Kadir Topbaş, İstanbul dünyanın 130 ülkesinden büyük devlet gibi olduğunu ve geçmişten gelen altyapı ve su gibi sorunların çözümünün kendilerine nasip olduğunu belirterek, Küçükçekmece'dek i Hasanoğlu ve Menekşe derelerinden akan pislikler ile kötü kokular nedeniyle geçmişte bu bölgede bir araya gelmenin mümkün olmadığını söyledi. 



İstanbulluların desteğiyle İstanbul'a hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını, şehrin tarihinde nasip olmayan...