06 / 05 / 2024

şehir planlamam semineri

şehir planlamam semineri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Şehir Planlama Bölümü’nün ilk öğrencilerini misafir etti.

Samsun Büyükşehir'den Kentsel Dönüşüm Semineri!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentte bir kentsel dönüşüm semineri düzenledi.

TOKİ Ev ve Şehir Semineri'nin 18'ncisi düzenlendi!

TOKİ tarafından 18’incisi düzenlenen Ev ve Şehir Seminerlerinin bu ay ki konuğu Mimar Sinan Yazmaları üzerine bir çok araştırma yürütmüş Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suphi Saatçi oldu.

Eyüp Belediyesi'nden Şehir, Kültür ve Estetik semineri!

Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu’nun seminer dizilerinden olan “Şehir, Kültür ve Estetik” konuşmaları 2. haftası da gerçekleşti.

Hatay'da kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Management Plus Danışmanlık ve Eğitim ile İstanbul Üniversitesi tarafından organize edilen, “Kentsel Dönüşüm ve Uzmanlık Semineri” Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Meclis Salonu’nda başladı.

Gaziantep'te Yeni Nesil Bitkilendirilmiş Çatılar semineri düzenlendi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ekolojik Bina’da “Yeni Nesil Bitkilendirilmiş Çatılar” semineri düzenlendi. Çatılarda bitkilendirme çeşitleri ve yararlarının anlatıldığı seminer, iki ayrı bölümde gerçekleşti.

Van'da imar uygulaması semineri verildi!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından belediyenin İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması, Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konularında eğitim semineri düzenlendi.

Antalya'da imar mevzuatı semineri yapıldı!

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), hizmet kalitesini artırmak için 19 ilçe belediyesinin imardan sorumlu bürokratlarına, Büyükşehir Yasası 'imar mevzuatı' hakkında bilgilendirme semineri verdi.

AKBB Antalya'da imar mevzuatı bilgilendirme semineri verdi!

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), hizmet kalitesini artırmak için 19 ilçe belediyesinin imardan sorumlu bürokratlarına, yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili ‘imar mevzuatı’ bilgilendirme semineri verdi.

Kırşehir'de inşaat muhasebesi semineri düzenledi!

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırşehir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'nın ortaklaşa düzenlediği "Merkezi Sicil Sistemi, İnşaat Muhasebesi ve Vergilendirilmesi, Güncel Konular" ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi personeline imar mevzuatı eğitimi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi İnsan kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından, imar ve Zabıta Daire Başkanlığında çalışan personellere imar mevzuatı ve uygulanmasına ilişkin eğitim semineri "her şey vatandaş için" denilerek başladı.

Ataşehir Enerjisini Topluyor semineri gerçekleşti!

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Profilo firmasının birlikte organize ettiği “Ataşehir Enerjisini Topluyor” isimli seminer 10 Haziran Çarşamba günü saat 10:00’da Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda yapıldı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Türk-İsveç Yerel Yönetimler ortaklığı programı, Kentsel Dönüşüm semineri Gölcük Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti. Tuselog Programı yerel katılım uzmanı Metehan Gültaş şehir planlaması konusunda seminer verdi.

Konya Beyşehir'de imar ve şehircilik semineri düzenlendi!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi personeline İmar Ve Şehircilik semineri verildi. Semineri belediye Meclis salonunda Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Abdurrahman Keleş verdi..

şehir planlamam semineri Haberi

şehir planlamam semineri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Şehir Planlama Bölümü’nün ilk öğrencilerini misafir etti. Şehir Planlama Şube Müdürü Rahmi Tümpalay, büyükşehir belediyesinin şehir planlaması alanında yaptığı çalışmalar ile ilgili olarak Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Şehir Planlama Bölümü'ndeki öğrencilere bilgiler verdi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Büyükşehir Meclis salonunda gerçekleşen programda Şehir Planlama Şube Müdürü Rahmi Tümpalay tarafından katılımcılara Şehir Planlama disiplini hakkında bilgiler aktardı. 

Toplantının hemen arkasından Gebze Teknik Üniversitesi Şehir Planlama bölümü öğrencileri, öğretim görevlileri Salihoğlu ve Eryılmaz ile birlikte ilgili birimleri...