02 / 05 / 2024

Şehircilik projeleri gaziantep

Şehircilik projeleri gaziantep

HDP Gaziantep Teşkilatı seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerleri ziyaret eden HDP'li adaylar, HDP'nin seçim bildirgesini anlatıyor.

TOKİ'den konut bekleyenler dikkat, iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen iki projesi için daha teslim müjdesi geldi. Peki TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek? 

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

TOKİ Rize projeleri için geri sayım başladı! Bu ilçeye 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projeleri için geri sayım başladı. İşte Rize TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

TOKİ Rize Çayeli projeleri için yeni tarih açıklandı! İki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize 2023 projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Çayeli ilçesinde inşa edilecek bu iki yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Gaziantep Şehitkamil'de 8 taksitle KDV'den muaf arsa satılacak!

Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan iki adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Bakan Özhaseki: Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettiklerini söyledi.

Gaziantep Nizip'teki kalıcı konutlar yükseliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen kalıcı konutlar yükseliyor.

Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de KDV'den muaf 9 arsa satılacak!

Gaziantep Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yer alan 9 arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep'te yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatıyla 9 arsa ve 1 arazi satılıyor! KDV ve emlak vergisinden muaf! 

Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 9 adet arsa ile 1 adet bağı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları kaç liradan başlıyor? 

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

Şehircilik projeleri gaziantep Haberi

Şehircilik projeleri gaziantep

HDP milletvekili adayları Osman Demirci, Mahmut Toğrul ve Yurdusev Özsökmenler ile parti yöneticileri İnşaat Mühendisleri Odası ve Van Gürpınarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. HDP'liler daha sonra da Güvenevler semt pazarı esnafına Eş Genel Başkanlar Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın mektubunu dağıttı. 


YAŞANASI KONUTLAR. SAĞLIKLI KENTLER 

HDP'lileri İnşaat Mühendisleri Odasında Başkan Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, HDP'lilere inşaat sektörünün sorunları ve siyasi partilerden beklentileri anlattı. HDP Gaziantep Milletvekili Osman Demirci, hedeflerinin yaşanası konutlar ve sağlıklı kentler olduğunu belirtirken, "Bugün büyük şehirler sorun yumağı haline gelmiştir. Şehircilik projeleri ranta dayalı değil, insan odaklı olmalıdır. Aksi taktirde şehirler yaşanmaz birer yer haline gelecektir" dedi. 


HDP'LİLER GÜRPINARLILARLA BULUŞTU 

Halkın Demokratik Partisi Milletvekili Adayları Van Gürpınarlılar Yardımlaşma ve...