27 / 04 / 2024

TOKİ'den konut bekleyenler dikkat, iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek?

TOKİ'den konut bekleyenler dikkat, iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen iki projesi için daha teslim müjdesi geldi. Peki TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek? 



Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen iki projesi için daha teslim müjdesi geldi.

Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek? İşte  TOKİ  tarafından tek tek açıklanan o projeler...

81 ildeki dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yalova ve Konya'da hayata geçirdiği projeleri Mart ayı içerisinde sahiplerine teslim edecek.

TOKİ'nin Yalova Merkez projesinde 304 konut yer alırken, Konya Hüyük projesinde ise 142 adet konut yer alıyor.

TOKİ den konut bekleyenler dikkat, iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ Mart 2024 te hangi projeleri teslim edecek?

YALOVA'DAKİ 304 KONUT TESLİM EDİLİYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova Merkez’de inşa ettiği toplam 304 adet konut tamamlandı.

TOKİ tarafından tamamlanan konutlar 29 Mart 2024 tarihine kadar hak sahiplerine teslim edilmiş olacak. TOKİ tarafından paylaşılan detaylara göre yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilen konutlar, radye temel üzerine, tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı şekilde inşa edildi.

TOKİ Yalova 2024 projesinde çocuk oyun alanları, fitness alanları, kamelyalar ve yeşil alanlara yer veriliyor. 

 

KONYA PROJESİ 15 MART TARİHİNE KADAR TESLİM EDİLECEK


Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Hüyük’te hayata geçirdiği toplam 142 adet konutun inşaatı tamamlandı.

İnşaat çalışmaları tamamlanan konutlar 15 Mart 2024 tarihine kadar hak sahiplerine teslim edilmiş olacak. Yatay mimari anlayışıyla yükselen TOKİ Konya Hüyük projesi, radye temel üzerine, tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı şekilde inşa edildi.


BİLECİK'TE DE TESLİMLER BAŞLAMIŞTI


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bilecik Bozüyük’te yapımına başlanan 340 adet konutun da teslimler 4 Mart 2024 tarihinde başlamıştı. Projedeki konutların teslimleri 29 Mart tarihine kadar tamamlanmış olacak. 

 

Araba almak isteyenlere kötü haber! Sektör temsilcileri duyurdu! 1 ay sonra büyük zam geliyor...

Bakırköy - Kirazlı Metro hattı yarın açılıyor! Beklenen gün geldi! İstanbullular yeni metro hattına kavuşuyor!

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!


Geri Dön