16 / 05 / 2024

Şehircilik Sempozyumu

Şehircilik Sempozyumu

Fransa Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Vivapolis sürdürülebilir şehircilik sempozyumuna Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile belediyeden uzman bir ekip katıldı. Sürdürülebilir şehircilik sempozyumu İstanbul’da gerçekleştirildi.

Çeşme'de imar hukuku ve kentsel dönüşüm sempozyumu düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye Adalet Akademisi, Türkiye Belediyeler Birliği ve Ankara Üniversitesi tarafından Çeşme'de imar hukuku ve kentsel dönüşüm sempozyumu düzenlendi.

Uluslararası Binalarda Enerji Verimliliği Sempozyumu 13 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 13-14 Şubat 2017'de “Uluslararası Binalarda Enerji Verimliliği Sempozyumu” düzenlenecek.

6. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde organize edilen “6. Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu” geniş çaplı bir katılımla açıldı.

2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu 26 Ocak'ta başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Atık Yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacıyla “2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenliyor. 2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu 26 Ocak'ta başlayacak!

2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu 25-29 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde, Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV) tarafından 25 - 29 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya’da “2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu” gerçekleştirilecek.

Atık Yönetimi Sempozyumu düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, atık sektörünün yol haritasını belirlemek için “Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenleyecek. Bilgi şölenine; bakanlık bürokratları, sektör temsilcileri, akademisyenler ve yerel yönetim sorumluları katılacak.

Eskişehir, Şehircilik Sempozyumu'nda örnek kent oldu!

Fransa Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Vivapolis sürdürülebilir şehircilik sempozyumuna Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile belediyeden uzman bir ekip katıldı. Sürdürülebilir şehircilik sempozyumu İstanbul’da gerçekleştirildi.

Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu yarın düzenleniyor!

Fransa Büyükelçiliği; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye’deki Büyükşehir Belediyelerinin de yer alacağı, sürdürülebilir şehircilik konulu bir sempozyum düzenliyor. Türk- Fransız Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu yarın gerçekleşecek...

Jean-Michel Wilmotte: Mutlu şehirler için saygılı ve sağduyulu bir mimari!

"Türk-Fransız Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu / VIVAPOLIS" öncesi DÜNYA'ya konuşan Fransız mimar Jean-Michel Wilmotte “Mutlu şehirler yaratmak için iki temel ilkeyi izlemek gerekiyor: Saygı ve sağduyu” diyor.

Türk- Fransız Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu 23 Eylül'de!

Fransa Büyükelçiliği; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye’deki Büyükşehir Belediyelerinin de yer alacağı, sürdürülebilir şehircilik konulu bir sempozyum düzenliyor. Türk- Fransız Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu 23 Eylül 2014 tarihinde yapılacak.

İdris Güllüce Uluslararası Balkan Tarihi Araştırmaları Sempozyumu'nun açılışına katıldı!

Temaslarda bulunmak üzere Karadağ’ ın başkenti Podgoritsa’ da bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, " Uluslararası Balkan Tarihi Araştırmaları Sempozyumu " nun açılışına katıldı....

Uluslararası Türk Dünyası Çevre Sorunları Sempozyumu gerçekleşti!

Uluslararası Türk Dünyası Çevre Sorunları Sempozyumu'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Birpınar: "Bir ülkenin ekonomisini bozabilirsiniz. Bu bozulursa, düzelebilir ama çevreyi bozduğunuz zaman düzeltilmesi çok kolay değil" ded

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Atık Yönetimi Sempozyumu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Atık Yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacı ile 14-18 Nisan arasında, Antalya’da 4 gün sürecek “Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenliyor...

Şehircilik Sempozyumu Haberi

Şehircilik Sempozyumu

Fransa Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Vivapolis sürdürülebilir şehircilik sempozyumuna Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile belediyeden uzman bir ekip katıldı. Fransa Büyükelçiliğinin himayesinde Türkiye Belediyeler Birliği’nin ve Marmara Belediyeler Birliği’nin destekleriyle düzenlenen Vivapolis Türk – Fransız sürdürülebilir şehircilik sempozyumu İstanbul’da gerçekleştirildi.


Sürdürülebilir kentsel gelişimine genel bir bakış çatısı altında Güzel ve yaşanabilir şehirleri hayal etmek , Fransız ve Türk Belediyelerden şehircilik tecrübeleri paylaşımları , kent projelerinin finansmanı , kentsel gelişimin aşamaları , şehir kalkınmasını destekleyen uzmanlar ve şehir hava kalitesi konuları düzenlenen sempozyumda anlatıldı.


Türkiye Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliğine üye olan belediyelerin temsilcileri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in katıldığı sempozyumda Fransız Müşavir Mühendisler Birliği Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Patrck-Yann Dartout’un moderatörlüğünde Kentsel Gelişimin Aşamaları oturumunda Büyükşehir Belediyesi adına  Meclis...