04 / 05 / 2024

şehirlere özel toki binaları

şehirlere özel toki binaları

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "TOKİ artık, şehirlerimizin tarihine uygun binalar inşa edecek. Talimat verdim. Bizzat görmediğim hiçbir TOKİ projesi hayata geçirilmeyecek. Şehrin mimarisine aykırı tek bir inşaat yapılmayacak" dedi.

Sağlık çalışanlarına özel TOKİ projesi talebi!

Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şubesinin Aralık ayı divan toplantısı Çeşme’de gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş “Taleplerimiz belli, bu doğrultuda ciddi adımlar attık, görüşmelerimiz iyi gidiyor, yakın zamanda sağlık çalışanlarına müjdeli haberi vereceğiz’’ dedi..

TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 konut fiyatları ne kadar? TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 konut tipleri neler? İşte TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ emeklilere özel konut projesi başvuru şartları!

TOKİ dar gelirli emeklileri ev sahibi yapmak için birçok ilde ürettiği konutları satışa sunuyor. Peki TOKİ emeklilere özel konut projesine başvurular nasıl yapılıyor? Başvuru şartları nelerdir? Sizler için araştırıldı...

TOKİ özel güvenlik hizmeti alım işi ihale ediyor!

TOKİ'nin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 5. Hizmet Alım İşi yarın ihale edilecek...

Halkbank'tan TOKİ indirim kampanyasına özel kredi!

TOKİ tarafından başlatılan ve 18 Mayıs 2018 tarihine kadar sürecek olan “Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası” kapsamında Halkbank özel kredi sağlayacak. 

Geçmişteki yaşanılası evlere ve şehirlere dönmek mümkün!

Nasıl evlerde yaşıyorduk? Şimdi nasıl yerlerde yaşıyoruz? Ev mi rezidans mı? Şehir mi kent mi? Geçmişte kalan o özlediğimiz güzel ve yaşanılası evlere ve şehirlere dönmek mümkün.

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı. Kura çekimi bu sabah gerçekleştirilen projede 294 emekli konutu yer alıyor. 

Halkbank'tan TOKİ'nin Kapama Kampanyası'na özel kredi!

Halkbank, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan "Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası"ndan yararlanmak isteyen müşterilerine özel kredi seçeneği sunacak.

TOKİ'den engelli vatandaşlara özel konut düzenlemesi!

Konut ihtiyacı olan engelli vatandaşlara özel olanaklar ve kontenjan sunan TOKİ, inşa ettiği evlerde bu kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak için özel mimari düzenlemeler de uyguluyor.

Keçiborlu'ya özel TOKİ projesi!

Isparta Keçiborlu'da hayata geçirilecek olan TOKİ projesi için belediye tarafından özel proje hazırlandı.

TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel kura çekim sonucu!

TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel projesindeki daireler için kura çekimi bugün yapılacak. TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel kura çekim sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ'den İFM'ye şehirlere değer katan projeler!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, şehirlere değer katan projeler üretme hedefiyle Türkiye'nin pek çok ilinde çok başarılı sonuçlar aldıklarını dile getirdi.

Sivas Yenimahalle TOKİ emeklilere özel 2016!

Sivas Yenimahalle TOKİ projesinde 184 adet konut bulunuyor. Peki Sivas Yenimahalle Emekli kuraları nerede çekilecek? İşte Sivas Yenimahalle TOKİ emeklilere özel 2016 detayları...

şehirlere özel toki binaları Haberi

şehirlere özel toki binaları

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda konuştu. Şehirlerin inşa edilirken tarihi dokunun korunacağını kaydeden Davutoğlu, "TOKİ artık, şehirlerimizin tarihine uygun binalar inşa edecek. Talimat verdim. Bizzat görmediğim hiçbir TOKİ projesi hayata geçirilmeyecek. Şehrin mimarisine aykırı tek bir inşaat yapılmayacak" dedi. 


"BÜTÇEDEN BELEDİYELERE AYRILAN PAY 10 KAT ARTTI"

Her mahalli seçimde bize olan teveccüh artarak devam etti. Yerel yönetimlerimizin yaşadığı her türlü altyapı ve şehircilik sorunlarına çözüm üretmek içni hareket ettiniz. Sürekli projeler ürettik ve bunları hayata geçirdik. 2002 yılında bütçeden yerel yönetimlere ayrılan pay 4 milyar 700 milyon liraydı. Geçen yıl, 46 milyar 400 milyon lira oldu. Alt kalemlerde astronomik artışlar sağlandı. Bu da AK Parti farkıdır. 


"ŞEHİRLER DOĞA İLE UYUMLU...