04 / 07 / 2024

Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu nerede

Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu nerede

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor.

Bakan Özhaseki açıkladı: İsterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede şehit ailemizin evi hazır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesi için isterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede ev verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 160 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Büber ve Mücahit Fatih Albayrak ortaklığında kuruldu.

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Timur Savcı ve Mücahit Murat ortaklığında kuruldu.

Solo Concept Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Solo Concept Mimarlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Kaya tarafından kuruldu.

Msh Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msh Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Selim Hazar tarafından kuruldu.

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müücahit Ebrar Tasalı tarafından kuruldu. 

Depremzedeler için yapılacak 9 bin konuttan 3 bininin ihalesi tamamlandı!

Osmaniye'de yapılacak 9 bine yakın kalıcı konuttan 3 bininin ihalesinin tamamlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Koca ve Mücahit Duman Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Güzelyurt ve Mücahit Güzelyurt ortaklığında kuruldu.

Ev tapusunu üstüne almak kaç para 2022?

Ev tapusu eğer mülk sahibinin üstüne değilse, durum tapuya gidilerek çözüme kavuşturulmalıdır. Peki Ev tapusunu üstüne almak kaç para 2022? İşte detaylar!

Yapı Kredi'den emeklilerden sonra şimdi herkese özel kampanya! Tam 30 bin TL! Hemen bakın!

Yapı Kredi, emekli promosyonunda en çok adını duyuran bankalardan biri olurken, diğer müşterilerini de kaybetmemek için inanılmaz bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...

Emekli promosyonlarında 7 bin 8 bin 10 bin TL derken Akbank'tan çok önemli bir müjde geldi

Bankalar bir yandan emekli promosyonu yarış veriyor ancak diğer yandan diğer müşterilerini de unutmuyor. Akbank tarafından son atılan adım, diğer müşterilerini de heyecanlandırdı. İşte yeni kampanyanın detayları...

M7 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M7 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Ahmet Mücahit Yılmaz tarafından kuruldu.

Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu nerede Haberi

Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu nerede

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Çayırova Anadolu İmam Hatip Lisesi için hayata geçirdiği Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu’nu tamamlanıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında saha, tribün, wc ve soyunma odalarında çalışmalar tamamlandı. Proje tamamlandığında sportif aktivitelerini düzenleyebilmeleri için öğrencilerin hizmetine girecek.
 

Öğrencilerin spor tesisi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla inşa edilen spor salonları çocukların yeteneklerini ortaya koyacakları mekanlar olacak. 

 

220 KİŞİLİK TRİBÜN

Salonun zemin katında 28x15 metre alana sahip basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9x18 metre alana sahip voleybol sahası yer alacak. Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar ve tuvaletler ve büfe bulunacak. Bin 100 metrekare alan üzerine hayata geçirilen spor salonu bin 600 metrekare kapalı alana sahip.


Kocaeli Büyükşehir...