30 / 04 / 2024

Şehit Halil Kantarcının hayali

Şehit Halil Kantarcının hayali

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Çengelköy'de şehit olan Halil Kantarcı'nın adına Sri Lanka'da inşa edilecek yetimhane için 15 gün önce başlatılan kampanya, Diyarbakır'dan bir hayırseverin 45 bin liralık yardımıyla tamamlandı

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

Bakanlık açıkladı: 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atanıyor! Tören 11 Temmuz'da yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son dakika yazılı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atamasının yapılacağına dikkat çekildi. İşte merak edilenler...

Şehit yakını ve gazilere müjde! O destekler bugün 1.400 TL zamla hesaplara yattı!

Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı (TŞYGDV) tarafından, şartlı bağış kapsamındaki hak sahiplerine ödenen aylık tutar yükseltildi. İşte yeni şehit yakını ve gazilere ödenen aylık bağış tutarı...

Şehit gazi yakını maaşları ve bayram ikramiyelerine zam geldi

Şehit gazi yakınlarına aylık ödenen bin 500 lira maaş, Ramazan ve Kurban Bayramları'nda verilen bayram ikramilerine zam yapıldı. Dini bayramlarda şehit ve gazi yakınlarına bin 100 lira ikramiye veriliyordu. İşte yeni maaşlar ve ikramiyeler...

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Karagün tarafından kuruldu.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

Şehit ve Gazi Yakınlarının Şartlarının İyileştirimesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik!

Gaziler ile Şehit ve Gazi Yakınlarının Şartlarının İyileştirimesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Denizli'de 97 yıl önce vefat eden dededen tarla miras kaldı!

Denizli'nin Beyağaç ilçesinde yaşayan kardeşlere 1'inci Dünya Savaşı'nda şehit düştüğünü düşündükleri dedeleri Hüseyin Akar’dan 4 milyon lira değerinde tarla miras kaldı. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu restore edildi!

Şehit piyade binbaşının adını taşıyan Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu’nun restorasyon çalışmaları tamamlandı. Restore çalışmaları dahilinde okulun bahçesine 100 metrekarelik arsa dahil edildi.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Şehit Halil Kantarcının hayali Haberi

Şehit Halil Kantarcının hayali

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Çengelköy'de şehit olan Halil Kantarcı'nın adına Sri Lanka'da inşa edilecek yetimhane için 15 gün önce başlatılan kampanya, Diyarbakır'dan bir hayırseverin 45 bin liralık yardımıyla tamamlandı.


Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dernek ve Kantarcı'nın arkadaşları olarak yetimhane hayalini gerçekleştirmek için 15 gün önce kampanya başlattıklarını anımsattı.


Kampanyanın, Diyarbakır'dan bir hayırseverin verdiği 45 bin liralık destekle tamamlandığını belirten Özdal, şöyle konuştu:


"Proje toplamda 350 bin Türk lirasına gerçekleştirilecek. Diyarbakır'dan gelen destek, bu milletin birliğine, bütünlüğüne, İslam kardeşliğine ve doğu-batı arasına kimsenin nifak sokamayacağının işaretidir. Bu vesileyle tüm bağış yapanlara ve bu projeyi beraber yürüttüğümüz sivil toplum kuruluşlarına, destek ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederiz." 


- Kızılay'ın verdiği altını yetimhane için bağışladı

Özdal, yurt genelinden...