09 / 05 / 2024

Şehit İbrahim İşcan Parkı nerede

Şehit İbrahim İşcan Parkı nerede

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

Türkiye'nin kredi notunu yükseldi, Dr. İbrahim Can'dan paylaşım gecikmedi: Vize almak zor, ev sahibi olmak hayal!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard Poor's, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti. Finansal Yönetim Danışmanı Dr. İbrahim Can durumun borsaya etkisinin beklendiğini belirterek, önemli detaylara değindi...

Türkiye'de emlakçılık çoğu zaman kayıt dışı ek gelir olarak yapılıyor! Nasıl olmalıydı? 

Finansal yönetim danışmanı Dr. İbrahim Can, X sosyal medya hesabından emlakçılar ile ilgili bir paylaşım yaptı ve emlakçılığın nasıl olması gerektiğini anlattı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Seneger Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seneger Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Can Seneger ve Muhammet Fatih Seneger ortaklığında kuruldu.

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İbrahim Can tarafından kuruldu.

Pelenkoğlu Alçı İzolasyon ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelenkoğlu Alçı İzolasyon ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Barış Ateş, Gizem Çavuşoğlu, Güzin Seher Pelenkoğlu ve İbrahim Can Pelenkoğlu ortaklığında kuruldu.

Doğa Asma İskele Makina Yapı Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Doğa Asma İskele Makina Yapı Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Can tarafından kuruldu.

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Mehmet Şahin Can ve İbrahim Can tarafından kuruldu. 

Yedievren İnşaat Peyzaj Nakliyat Reklam Gıda Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedievren İnşaat Peyzaj Nakliyat Reklam Gıda Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İbrahim Can Olgun tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mersin Tarsus Belediyesi'nden şehit ailelerine ev!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, şehit aileleriyle belediye tarafından verilecek konutlar için biraraya geldi. Can, “Şehit ailelerimiz, kura sonunda hiçbir masraf etmeden, tapularını ve anahtarlarını alıp evlerine oturacaklar” dedi.

Tarsus Belediyesi'nden şehit ailelerine ücretsiz konut!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehit ailelerinin yüzünü bir nebze olsa güldürecek bir projeyi hayata geçiriyor.

Şehit Yakup Sürücü'nün Ankara'daki çiftliğinin inşaatı tamamlanacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen polis memuru Yakup Sürücü'nün babası İbrahim Sürücü, oğlunun hayalindeki çiftliği tamamlamak istediğini belirtti. Sürücü, çiftliğin inşaatına oğluyla birlikte başladıklarını daha sonra da olaylardan sonra yarım kaldığını söyledi.

İsmail Sarıcan, Muğla'daki arazisini şehitler için bağışladı!

Muğla Seydikemer’de şehit haberlerinden etkilenen 83 yaşındaki İsmail Sarıcan, içinde ev de bulunan 2 bin 41 metrekarelik arazisini Fethiye Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’ne bağışladı. Şehit haberlerine çok üzüldüğünü söyleyen Sarıcan, teşekkür belgesi

Malatya'da yapılaşmaya dikkat edilmeli!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi aralık ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda İnönü Mahallesi’nde bulunan ‘Sanat Sokağı’na, ‘Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı’ ismi verilmesi maddesi, oy birliği ile kabul edildi.

Şehit İbrahim İşcan Parkı nerede Haberi

Şehit İbrahim İşcan Parkı nerede

2010 yılında Tunceli'nin Ovacık ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Er İbrahim İşcan'ın adına açılan‘‘Şehit İbrahim İşcan Parkı’  Şehidimizin ailesinin katılımı ile  Osman Gazi Mahallesi’nde 25 Eylül Perşembe günü hizmete açıldı. 


Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilk olarak Şehit İbrahim İşcan’a rahmet dileyerek başladığı konuşmasına Şehidimizin yaşadığı mahallede kendi adına açtıkları parktan dolayı duyduğu memnuniyet dile getirdi.Ülkemizin aydınlık geleceği olan çocuklarımıza verilen önemden bahseden Başkanımız Erdem, yerel yönetimlerin en fazla üzerinde duracağı hizmetlerin başında parklar, yeşil alanlar, çevre düzenleme, piknik ve mesire alanları geldiğini ifade ederek; “Halkın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkânlar dâhilinde çaba harcıyoruz. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Güzel hizmetin farklılığını birlikte göreceğiz. Parkımızda oynayan ve...