20 / 07 / 2024

şehit kibar korhan koç ortaokulunun yolu ne zaman yapılacak

şehit kibar korhan koç ortaokulunun yolu ne zaman yapılacak

Samsun’un Terme ilçesinde İstanbul Ticaret Odası(İTO) tarafından yaptırılan Şehit Kibar Korhan Koç İlköğretim Okulu'nun yolunun olmaması veliler kadar öğrencileri de bıktırdı. Öğrenci velileri imza topladı...

Şehit Kerim Örtücü'nün evini Ordu Büyükşehir tamamlayacak!

Hakkari'deki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Şehit Kerim Örtücü'nün Ünye'deki babaevinin inşaatı tamamlanacak!

Hakkari'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün, Ordu'nun Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Ali Kibar: 400 milyon dolarlık arsamız var!

Türkiye’nin en çok ihracat yapan 4’üncü şirketi olan Kibar Holding, 2015’te 23 milyar lira olan cirosunu 2023 yılında 50 milyar liraya çıkarmayı hedefliyor. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Türkiye’nin yatırım atağına geçmesi gerektiğini söyledi.

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı yeniden düzenlenecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Gördes Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Şehit Makbule Hanım Meydan düzenlemesi, Pazaryeri ve Kapalı Otopark için protokol imzalandı.

Kibar Holding'den İzmit'e 200 milyon liralık tesis!

KİBAR Holding, İzmit'te 200 milyon liralık yatırımla esnek ambalaj tesisinin temelini attı. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar önümüzdeki yıllarda ambalajla ilgili yeni yatırımlarının olacağını söyledi.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi ailesine teslim edildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, anne ve babası için aldığı evi restore edemeden şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın yarım kalan hayalini tamamladı. Şahin, restore ettirdiği evin anahtarını şehidin ailesine teslim etti.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları açıklandı. Projedeki normal 2+1 dairelerin kura sonuçları 31 Mayıs 2016 Salı günü saat 12:30’da açıklanacak.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi yenilendi!

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde şehit olan Nizipli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın babasına hediye etmek için satın aldığı evi restore edemeden şehit düşmüştü. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, o evi restore ettirerek şehidin ailesine teslim edecek.

Amasya İl Özel İdaresi'nden şehit ailesine ev yardımı!

Diyarbakır-Lice yolundaki bombalı saldırıda şehit olan Amasyalı Şehit Er Recep Bodur'un Yolyanı köyünde yaşayan ailesine Amasya İl Özel İdaresi tarafından ev yapılacak.

Yozgat Valiliği'nden şehit ailesine ev yardımı!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'nın girişimiyle şehit polis memuru Adem Cankurtaran'ın ailesine ev alındı. Şehit polis Cankurtaran’ın eşi İtibar ve kızı 1 yaşındaki Sevil Naz Cankurtaran'ı makamında ağırlayan Yazıcı, şehit ailesiyle bir süre sohbet etti.

Şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul'un ailesine ev yaptırılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Giresunlu Uzman Çavuş Süleyman Kul'un ailesinin ev ihtiyacını karşılacak. Cumhurbaşkanı Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul´un ailesine ev yaptıracak.

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İzmir Şehit Hakan Ünal Parkı yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi’nde bulunan Şehit Hakan Ünal Parkı’nı baştan aşağı yenileyerek zemininde renkli zeka geliştirici çocuk oyunlarıyla “özel bir park” haline getirdi.

şehit kibar korhan koç ortaokulunun yolu ne zaman yapılacak Haberi

şehit kibar korhan koç ortaokulunun yolu ne zaman yapılacak


Samsun’un Terme ilçesinde İstanbul Ticaret Odası(İTO) tarafından yaptırılan Şehit Kibar Korhan Koç İlköğretim Okulu'nun yolunun olmaması veliler kadar öğrencileri de bıktırdı. Yağışlı havalarda çamur, diğer zamanlarda ise tozdan geçilmeyen okul yolunun biran önce asfalt yapılması isteniyor. 300'e yakın imza toplayan öğrenci velileri, taleplerine tepkisiz kalınmasına anlam veremiyor.


Şehit Kibar Korhan Koç Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Yeter Dağdelen ise okulun şehit Kibar Korhan Koç adına yaptırıldığını belirterek, “Bu patika yollar şehidimize yakışmıyor. Çocuklarımız çamurlu yollardan geçip eve çamur içinde geliyor. Okul aile birliği üyeleri ile birlikte başvurumuzu gerekli mercilere yaptık fakat sonuç alamıyoruz. Hem Yeni Mahalle İlkokulu öğrencileri hem de Şehit Kibar Korhan Koç Ortaokul öğrencileri bu patika yolları kullanıyorlar. Biz çözüm istiyoruz.” dedi.



Kırıkhan...