06 / 05 / 2024

Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu

Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

Gabar petrolü akmaya başladı; Günlük  bin 200 varil petrol üretimi yapılıyor

Cumhuriyet tarihinin en büyük petrol keşfinin yapıldığı bölge olan Gabar Dağı'nın zirvesinde yer alan Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Petrol Sahası kapılarını açtı. İşte detaylar...

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Antalya'daki Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapanacak mı?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

Adana Müteahhitler Birliği Abdullah Çalışkan'ı ağırladı!

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli ve yönetim kurulu üyeleri MHP Seyhan Belediye Başkan adayı Abdullah Çalışkan ve Belediye Meclis üyesi adayı Yalçın Akyol'u ağırladı.

Abdullah Çalışkan, Adana Mimarlar Odası ve Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti!

Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında mahalle, esnaf ve STK ziyaretlerini sürdürürken TMMOB'a bağlı Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi...

Şehit yakınları emlak vergisi öder mi?

Her sene iki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisinden kimi gayrimenkul sahipleri muaf tutuluyor. Peki, şehit yakınları emlak vergisi öder mi? Hangi şehit yakınları emlak vergisi ödemez?

Bayburt'ta Şehit Osman Villaları'nın temeli atıldı!

Projesi Bayburt Belediyesi tarafından hazırlanarak geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Şehit Osman Villaları için temel atma töreni düzenlendi. Bayburt’u kuşbakışı seyretme imkanı sunan Şehit Osman Tepesi’nde, ilk etapta 50 daire yapılacak..

Abdullah Torun: Obruk Şelalesi'ni Türkiye'ye tanıtacağız!

Abdullah Torun, Saimbeyli'nin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan ancak bugüne kadar layıkıyla değerlendirilemeyen Obruk şelalesinin çevresinde gerekli düzenlemeleri yaparak, Türkiye'ye ve dünyaya tanıtacağını ifade etti

Şehit yakınları, dul ve yetimlere faizsiz konut kredisi müjdesi!

Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmeliğe göre şehit aileleri ile harp veya vazife malullerinin veya vefatları halinde bunların aileleri faizsiz konut kredisi ile TOKİ tarafından konut sahibi olabilecekler

Abdullah Tever: Taksit sınırlaması mobilya satışlarını yüzde 25 düşürür!

BDDK'nın kredi kartlarında uyguladığı taksit sınırlamasına mobilyacılardan da tepki geldi. İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçı Birliği Başkanı Abdullah Tever, yeni uygulamanın mobilya satışlarını yüzde 25 düşüreceğini söyledi

TOKİ, şehit yakınlarına faizsiz konut kredisi kullandıracak!

Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Başkan adayı Fatma Şahin, Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi'ni ziyaret ederek şehit yakınları ve gazilerle görüştü. Şahin, TOKİ'den faizsiz konut kredisi kullanabilmesine dair yönetmelikteki bilgileri de aktardı

Şehit ailelerine faizsiz konut kredisi yönetmeliği yenilendi!

Toplu Konut İdaresince, şehit ailelerine, harp ve vazife malulleriyle dul ve yetimlerine açılacak faizsiz konut kredisine ilişkin yönetmelik yeniden düzenlendi. Yönetmelik, Resmi Gazete 'de yayımlandı.

Abdullah Torun: Büyükşehir yatırımda asla kilit olmayacak!

Abdullah Torun, Yüreğir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mahmut Çelikcan'm Karacaoğlan Mahallesindeki seçim bürosu açılış töreninde yaptığı konuşmada, 'daha yaşanabilir, çağ atlamış bir Adana' sözü verdi.

Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu Haberi

Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu


Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak soru önergesi hazırladı. Budak sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a sordu.


Budak önergesinde "Antalya Serik Dorumlar'da Şehit Öğretmen Abdullah Kara adına yaptırılan 8 derslikli ilkokul, öğrencilerinin başka bir okula taşınması nedeniyle boş kalmış ve çürümeye terk edilmiştir." dedi.


"Şehit Abdullah Kara İlkokulu'nun bilgisayar ve diğer donanım malzemelerinin de bunları temin eden ailenin haberi olmaksızın, diğer okullara götürüldüğü bildirilmektedir. Böyle bir uygulama bir yandan Şehit Öğretmen Abdullah Kara'nm hatırasına saygısızlık oluştururken, bir yandan da eğitime bağış yoluyla katkı sağlamak isteyenleri caydıracak niteliktedir." ifadelerinde de bulunan Budak önergesinde 4 soru sordu.


Budak'ın soruları

l-Antalya Serik Dorumlar Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasının gerekçesi nedir? Okulda kapanmadan...