08 / 05 / 2024

şehitkamil Göksüncük Sosyal Tesisi

şehitkamil Göksüncük Sosyal Tesisi

Şehitkamil Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Göksüncük Mahallesi Sosyal Tesisi, düzenlenen törenle halkın hizmetine sunuldu.

İmar kanununa kafa tutan villa görenleri şaşkına çevirdi! İmar kanunu yeniden düzenlenmeli...

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı villa görenleri şaşkına çevirdi. 

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Gümüşhane Kürtün TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 

TOKİ Gümüşhane Kürtün 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Kürtün'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Kürtün'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Kürtün sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Gümüşhane Köse'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ Gümüşhane Köse 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Köse'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Köse'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Köse sosyal konut projesi... 

Kiralık sosyal konutla barınma sorunu çözülebilir mi?

İlerihaber köşe yazarı Ali Ekber Doğan bugünkü köşesinde, son günlerde gündemden düşmeyen barınma sorununu, kiralık ve satılık ev fiyatlarını kaleme aldı. İşte Ali Ekber Akdoğan'ın 'Barınma sorununa kiralık sosyal konut çözümü' başlıklı yazısı...

Moskova'da lüks kiralık evlere talep yüzde 29 arttı!

Moskova’da “elit” şeklinde nitelendirilen lüks kiralık evlere talep tekrar yükselişte. Savills şirketinin verilerinde, başkentte Haziran-Ağustos 2021 tarihlerinde imzalanan lüks kiralık konut sözleşmeleri geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 29 artış gösterdi. 

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadur Punar ve Faruk Çelik ortaklığında kuruldu.

TOKİ alım gücü düşük vatandaşları konut sahibi yapıyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, sosyal konut üretiminde devletin girişimci ve üretici bir kurumu olan TOKİ'nin özellikle piyasa şartlarında alım gücü düşük vatandaşları konut sahibi yaptığını söyledi...

Iconova Şehitkamil güncel fiyat listesi! 

Iconova Şehitkamil güncel fiyat listesi 837 bin tL'den başlıyor, 2 milyon TL'ye kadar çıkıyor. Proje Gaziantep Şehitkamil'de yer alıyor. 

Bahçekent Emlak Konutları 3'ncü kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçekent Emlak Konutları 3'ncü kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Yeşilovacık-Aydıncık ile Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel açıldı!

Mersin-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu, Yeşilovacık-Aydıncık/Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel ile 1 viyadüğün açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

şehitkamil Göksüncük Sosyal Tesisi Haberi

şehitkamil Göksüncük Sosyal Tesisi


Şehitkamil Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Göksüncük Mahallesi Sosyal Tesisi, düzenlenen törenle halkın hizmetine sunuldu. Açılışı yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sosyal tesisin hayırlı-uğurlu olmasını temenni etti.


BİR HAFTADA İKİ SOSYAL TESİS AÇILDI


Şehitkamil Belediyesi, kırsal bölgelere yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Atalar Mahallesi Sosyal Tesisini hizmete açan Şehitkamil Belediyesi, yapımını kısa sürede tamamladığı Göksüncük Mahallesi Sosyal Tesisini de vatandaşın hizmetine sundu. Toplam 2 katlı olan sosyal tesis, 250 metrekare inşaat alanı üzerine yapıldı. Sosyal tesis içerisinde; bay-bayan taziye evi, muhtarlık bürosu, mutfak, WC ve abdest alma yerleri bulunuyor. Ayrıca sosyal tesis önünde bir oturum alanı da yapıldı.



ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK İŞLER BAŞARDI


Törende konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Belediyesi’nin...