06 / 05 / 2024

şehitkamil konut

şehitkamil konut

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde dar gelirli vatandaşların konul ihtiyacını karşılamak için yapılan 2+1 konutların başvurusu başladı. Belediyeye gelen vatandaşlar ev sahibi olma umuduyla uzun kuyruklar oluşturdu...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Gaziantep Şehitkamil'de tam 50 bin metrekarelik arsa satılacak! Konut ve ticaret imarlı arsayı kaçırmayın!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan konut ve ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımladı. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep Şehitkamil'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konut fırsatı! Ev alacaklar dikkat!

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Projesi 3. Etaptaki 31 adet konut satışa sunuldu. Konutların fiyatları 440 bin 304 TL'den başlıyor....

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 1.167 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2 yeni projede toplam 1.167 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı! Gaziantep'e 541 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı. Gazianteplerilerin yüzünü güldüren projede toplam 541 yeni konut yer alacak.

TOKİ Gaziantep projesi için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 675 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 675 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Gazianteplilere ucuz konut müjdesi! 587 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 587 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 587 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 587 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

Gaziantep Büyükşehir ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de yer alan ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların bedelleri 4 milyon 733 bin liradan başlıyor.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 626 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 626 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

şehitkamil konut Haberi

şehitkamil konut

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde dar gelirli vatandaşların konul ihtiyacını karşılamak için yapılan 2+1 konutların başvurusu başladı. Sabah erken saatlerde belediyeye gelen vatandaşlar ev sahibi olma umuduyla uzun kuyruklar oluşturdu.

Şehitkamil Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşların konul sahibi olması için 3 ayrı bölgede yapılan konut çalışmalarında ilk olarak Şirinevler bölgesindeki 2+1 konutların başvuruları yapılmaya başlandı. 15 Ağustos 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek başvuruların ilk gününde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 12 bin TL peşin ve ayda 395 TL taksitle ödenecek olan konutlar için ilk günden binlerce başvuru gerçekleştirildi. Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşların başvurularda bir sıkıntı yaşanmaması için özel yaptırdığı alanda numara sırası alınarak işlemler gerçekleştirilmeye başlandı.

KONUTLAR 59 BİN 400 TL'YE SATILIYOR
Şehitkamil Belediyesi, dar gelirli vatandaşlar için uygun ödeme...