27 / 04 / 2024

Şehitkamil ticaret merkezi

Şehitkamil ticaret merkezi

Göreve başladığı günden bu yana Türkiye’ye örnek olacak çok sayıda başarılı projenin altında imzası bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, önemli bir projeyi daha hayata geçirmek için çalışıyor.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Burdur TOKİ konut ve ticaret merkezi ihalesi 30 Nisan'da!

Burdur Karamanlı İlçesi 2.Etap 385 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Nisan'da yapılacak.

Şehitkamil Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, inşaatı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Şehitkamil Sanat Merkezi’nin (ŞSM) açılışını gerçekleştirecek.

Sakarya Yeşilyurt Ticaret Merkezi’ndeki iş yerleri kiraya verilecek!

Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nde yer alan 14 iş yerini 4 yıllığına kiraya veriyor.

Silikon Vadisi’ne Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Yeni Türk Ticaret Merkezi'nin Dubai, New York ve Londra’nın ardından Silikon Vadisi’nin yer aldığı San Francisco’da kurulacağı açıklandı.

Şehzadeler Belediyesi ticaret merkezi yaptıracak!

Şehzadeler Belediyesi Ticaret Merkezi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulüyle ihale edilecek. 

Çanakkale Çardak Ticaret Merkezi'nin inşaatı başladı!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Çardak bölgesinde yapılması planlanan Çardak Belediyesi Ticaret Merkezi için inşaat çalışmaları başladı.

Şehitkamil Sanat Merkezi göz kamaştırıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirilen Şehitkamil Sanat Merkezi, Alleben Yüzme Havuzu ile İbrahimli Spor Merkezi’ni inceledi.

Yozgat Hal ve Ticaret Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden 400 araçlık kapalı otopark ve Hal ve Ticaret Merkezi’nin alanında incelemelerde bulundu. Arslan, projede çalışmaların hızlandığını söyledi.

Karacabey Ticaret Merkezi Bursa’nın cazibesini artıracak!

Bursa’nın Karacabey ilçesi yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. 116 bağımsız bölümden oluşan Karacabey Ticaret Merkezi'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Şehitkamil Sanat Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’in kültür-sanat hayatına farklı bir boyut kazandıracak olan Şehitkamil Sanat Merkezi’ni inceledi.

Yozgat Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden Ticaret Merkezi'nin ve otopark projesinin inşaat alanını inceledi. Arslan, Yozgat Ticaret Merkezi'nin yüzde 90’ının tamamlandığını açıkladı.

Londra Türk Ticaret Merkezi açıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Türk Ticaret Merkezi, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın başkanlığında açıldı. Bakan Pekcan, TTM’de hizmet veren firmaların ürünlerini inceledi.

Şehitkamil ticaret merkezi Haberi

Şehitkamil ticaret merkezi


Göreve başladığı günden bu yana Türkiye’ye örnek olacak çok sayıda başarılı projenin altında imzası bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, önemli bir projeyi daha hayata geçirmek için çalışıyor. Şehitkamil Belediyesi Meclisi kararıyla Yukarı Beylerbeyi Mahallesi 4’e bölünmüştü. Bölünen mahallelerden birine de Fıstıklık Mahallesi adı verilmişti. Şehitkamil Belediyesi tarafından Fıstıklık Mahallesi’nde uygulanan proje kapsamında binaların altına dükkan-işyeri yapma ve açma yasaklanmıştı. Şehitkamil Belediyesi, yerleşim yoğunluğuna bağlı olarak ortaya çıkan alışveriş ihtiyacının karşılanması adına ticaret merkezi yapımına başladı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Fıstıklık Mahallesi’nde yapımı devam eden ticaret merkezinin inşaatını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Başkan Fadıloğlu, yapımı devam eden ticaret merkezini bir an önce vatandaşın hizmetine sunmak amacında olduklarını söyledi.


MESKUN BİR MAHALLE ELDE EDELİM İSTİYORUZ


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, projenin...