29 / 04 / 2024

Şehitkamil Umut Sosyal Tesisi yenileniyor mu

Şehitkamil Umut Sosyal Tesisi yenileniyor mu

Şehitkamil Belediyesi, Umut Mahallesi’ne üst katı cami, alt katı ise bay-bayan taziye evi olan modern bir sosyal hayata geçiriyor.

TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde mağduriyet: KDV yükseltildi, 146 bin TL olan ev 1.3 milyon TL'ye çıktı!

Toplu Konut İdaresi’nin 2019'da tanıttığı 100 Bin Sosyal Konut Projesi, ilk açıklandığı günlerde birçok insana umut olmuştu. Ancak KDV'lerin yükseltildiği ve inşaatların tamamlanmadığı proje, şimdi mağduriyet yaratıyor. İşte ayrıntılar..

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Şehitkamil projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Şehitkamil'de 11 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Umut Mahallesi, 2296 ada 2 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 11 milyon 56 bin 255 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil'de 10 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Umut Mahallesi, 4094 ada 1 parselde yer alan iş yerini 9 milyon 965 bin 220 TL'ye satıyor.

Gaziantep Cerityeniyapan Sosyal Tesisi için geri sayım başladı!

Şehitkamil Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Cerityeniyapan Mahallesi’nde yapımına başladığı sosyal tesisin inşaat çalışmalarını tamamlıyor. Tesis önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Şehitkamil Millet Bahçesi 30 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Kent Merkezi Millet Bahçeleri ve Millet Bahçelerine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Proje 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 16.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Umut ve Gazikent Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 16 milyon 508 bin 493 TL'ye satışa çıkardı. 

Şehitkamil Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı.

Umut Evleri Projesi'ne TOKİ kredi verecek!

Düzce depreminde evsiz kalan aileler, Umut Evleri adlı sosyal konut projesini tamamlamak için TOKİ'den kredi talebinde bulundu. TOKİ kredi talebini sorumluluklarımız arasında bulunmuyor diyerek reddetti.

Şehitkamil Eskişarkaya Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Eskişarkaya Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin inşaatını tamamladı.

Şehitkamil Karacaahmet Sosyal Tesisi açıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaahmet Mahallesi’ne yapılan Şehitkamil 149 ve 150 Nolu Sosyal Tesisi tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Şehitkamil Karacaoğlan Sosyal Tesisi açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaoğlan Mahallesi’nde inşaatı kısa süre önce başlatılan sosyal tesisin inşaatı tamamlandı.

Şehitkamil Umut Sosyal Tesisi yenileniyor mu Haberi

Şehitkamil Umut Sosyal Tesisi yenileniyor mu


Sosyal tesis konusunda çığır açan Şehitkamil Belediyesi, son olarak Umut Mahallesi’nde bulunan Umut Sosyal Tesisinin ve arka tarafında bulunun caminin mahalle sakinlerinin ihtiyacını karşılayamayacak duruma gelmesinden dolayı yıkarak yerine üst katı cami, alt katı ise bay-bayan taziye evi olmak üzere daha büyük ve kapsamlı bir sosyal tesis yapımına başladı. Temeli atılan Umut Sosyal Tesisi ve cami önümüzdeki aylarda tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunulacak.



MAHALLEMİZE DAHA NİTELİKLİ VE DAHA MODERN BİR SOSYAL TESİS YAPILIYOR


Eski cami ve sosyal tesisin mahalle sakinlerinin ihtiyacını karşılayamadığı ve bunun için yıkılarak yerine daha büyük ve modern bir sosyal tesis yapımına başlandığını ifade eden Umut Mahalle Muhtarı Ahmet Sırtlan, şu açıklamada bulundu:



“Daha önceki sosyal tesisimiz çok küçüktü. Üst katında ise küçük bir mescit vardı ve bunlar mahallemize yeterli...