20 / 05 / 2024

Şehmus Çelen

Şehmus Çelen

Alkon Yapı Sanayi Tekstil Ticaret Anonim Şirketi, Ali Çelen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Şehmus Çelen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 4 milyon TL sermaye ile 25 Ocak'ta Şişli, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio'nun özellikleri ve Alfa Romeo 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo'nun dikkat çelen otomobili Stelvio Quadrifoglio'nun özellikleri merak ediliyor. Fakat Mart 2023 fiyat listesini paylaşan Alfa Romeo da bu aracın satışı görünmüyor. Peki Alfa Romeo'nun fiyat listesinde neler var? İşte Alfa Romeo marka otomobillerin güncel fiyatları...

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

Ahşap ev çürür mü? Ahşap evler yağmura dayanıklı mı?

Ahşap yapılar görsel açıdan pek çok kişinin aklını çelen yapılardan biri olmaktadır. Arsası olan ve ahşap ev yaptırmak isteyenler bu yapılara dair detaylı bilgi edinmek istiyorlar. İşte bu konuda merak edilenler!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

Kaya Geri Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaya Geri Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de Şehmus Kaya tarafından kuruldu.

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi kuruldu!

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi bugün Tuzla'da Şehmus Çınar tarafından kuruldu.

Çelen Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelen Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hacı Çelen tarafından kuruldu.

Sdr Makina Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sdr Makina Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Özkan Şahin  ve Şehmus  Sidar Öncü tarafından kuruldu.

Miranlar Mühendislik İnşaat İş Makinaları Madeni Yağlar Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Miranlar Mühendislik İnşaat İş Makinaları Madeni Yağlar Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 712 bin TL sermaye bedeli ile Şehmus Malkoç tarafından kuruldu.

Sbsd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sbsd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Çelen tarafından kuruldu.

Mak Şe Ra İnşaat Sanayi Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Mak Şe Ra İnşaat Sanayi Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Vural Kaçmaz, Ramazan Atmaca ve Şehmus Sincar tarafından kuruldu.

Martı GYO, Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti almak üzere Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Marmara İnovasyon Arge Teknoloji Transfer Anonim Şirketi kuruldu! 

Marmara İnovasyon Arge Teknoloji Transfer Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurt ve Mustafa Çelen ortaklığında kuruldu.

Şehmus Çelen Haberi

Şehmus Çelen

Alkon Yapı Sanayi Tekstil Ticaret Anonim Şirketi, Ali Çelen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Şehmus Çelen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 4 milyon TL sermaye ile 25 Ocak'ta Şişli, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu. 


Alkon Yapı Sanayi Tekstil Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Abdi İpekçi Caddesi, Park Apartmanı No:19/1 Kat...