29 / 04 / 2024

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio'nun özellikleri ve Alfa Romeo 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio'nun özellikleri ve Alfa Romeo 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo'nun dikkat çelen otomobili Stelvio Quadrifoglio'nun özellikleri merak ediliyor. Fakat Mart 2023 fiyat listesini paylaşan Alfa Romeo da bu aracın satışı görünmüyor. Peki Alfa Romeo'nun fiyat listesinde neler var? İşte Alfa Romeo marka otomobillerin güncel fiyatları...



Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, güç ve teknolojiyi buluşturan özel bir otomobil. 510 HP 2.9 V6 Bi-Turbo alüminyum monoblok motoru ve Q4 dört tekerlli çekiş sistemi ile birlikte oldukça kuvvetli bir performansa sahip. Öyle ki bu Motor, 0-100 km/saat hıza sadece 3,8 saniyede çıkabiliyor. Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio yarış moduna alındığında 8 ileri otomatik şanzıman, 150 milisaniyede vites değiştirerek aracın hızına hız katıyor.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio nun özellikleri ve Alfa Romeo 24 Mart 2023 fiyat listesi...

SÜRÜŞ TUTKUSU TEKNOLOJİ İLE BULUŞTU!

Sportif sedan yetenekleriyle değerlenen SUV, farklı bir sürüş keyfi ve akıllı yardım sinerjisi oluşturan seviye 2 otonom sürüş sistemleri sayesinde teknolojiden en üst düzeyde yararlanıyor. Yeni ve tamamen yeniden tasarlanmış bilgi-eğlence sistemi 8,8 inç çoklu dokunmatik ekran özelliği sayesinde yolculuklar daha da eğlenceli bir hal alıyor.

Peki Alfa Romeo'nun 2023 Mart ayı fiyat listesi ne durumda? İşte Alfa Romeo 24 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön