15 / 05 / 2024

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio'da teknoloji ve performans buluşuyor! İşte Alfa Romeo 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio'da teknoloji ve performans buluşuyor! İşte Alfa Romeo 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo'nun performans odaklı yeni otomobili Giulia Quadrifoglio son zamanların merak uyandıran araçları arasında yerini aldı. Ama Mart 2023 fiyat listesini paylaşan Alfa Romeo da bu modelin satışta olmaması dikkat çekti. Peki Alfa Romeo'nun açıklanan fiyat listesi ne durumda? İşte detaylar...



Alfa Romeo Quadrifoglio, en üst seviye performans beklentilerinin karşılanması için üretildi ve kullanılan son teknoloji özellikleri ile otomobil severlerin ilk günden ilgisini çekmeyi başardı.  Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio'da, 510 beygir gücü ve 2500 ile 5000 devir/dk arasında 600 Nm tork üreten 2,9 V6 tamamen performans odaklı bir motor yer alıyor. Bu motor, tamamen alüminyumdan üretilirken, olağanüstü güçlü olmasına karşın son derece hafif olması aracın hızlanmasına katkı sağlıyor. Yarış modunda vitesi sadece 150 milisaniyede değiştiren 8 vitesli otomatik şanzıman ise otomobilin performans bakımından iddiasını çok net ortaya koyuyor.

Giulia Quadrifoglio'daki emniyet ve güvenlik sistemleri, üst düzey teknolojiyle birleşerek sürücüyü bir çok tehlikeye karşı önceden uyarıyor.  

Peki Alfa Romeo'nun 2023 Mart fiyat listesi ne durumda? İşte Alfa Romeo 25 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön