04 / 05 / 2024

Şehmus Günaydın kim

Şehmus Günaydın kim

Hem kültürel anlamda hem de el değmemiş doğasıyla birçok turizm potansiyelini bünyesinde barındıran Kastamonu, kültür ve doğa turizmi ile ön plana çıkmaktadır.Kastamonu önemli turizm değerlerine sahip bir kent.

Şehmus Günaydın kimdir?

Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Kastamonu Valiliği’ne atandı. Peki, Şehmus Günaydın kimdir? İşte yeni Kastamonu Valisi..

Konut ekspertiz masrafını kim öder?

Konut satın alırken krediye başvurulması halinde bankalar ekspertiz raporuna göre kredi verir. Bu aşamada çıkan masrafın kime ait olduğu merak ediliyor. Peki, konut ekspertiz masrafını kim öder?

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacak!

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacağını söyleyerek, ''İmarsız arsaya kim ne yapabilir? Yatırımcının önündeki engelleri kaldırmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm başarısı!

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a ziyarette bulundu.

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi Necat Söze, Ömer Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Isparta'nın köylerine 11 milyon TL'lik yatırım!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, KÖYDES projelerine 2017 yılı için yaklaşık 11 milyon TL ödenek ayrıldığını belirterek, toplam 107 proje yürütüldüğünü açıkladı.

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Günaydın ve Muhammed Sait Günaydın ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Günaydın SteakHouse Restaurant yatırımları devam edecek!

Günaydın SteakHouse Restaurant'larının sahibi Cüneyt Asan, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

Isparta Şehir Hastanesi önümüzdeki ay açılıyor!

2016 yılına ilişkin değerlendirmesinde sağlık yatırımlarına da değinen Vali Şehmus Günaydın, İsparta Şehir Hastanesi'nin önümüzdeki ay hizmete açılacağını kaydetti.

TOKİ Isparta Konutları 2017'de yapılacak!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal'ın girişimleriyle Isparta'ya kazandırılması planlanan toplu konutlar için çalışmalar sürüyor.

Isparta'daki tarihi sokaklar restore edilecek!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, tarihi sokaklarda incelemede bulundu. Vali Şehmus Günaydın, kentin tarihi dokusunu yansıtan Çelebiler Mahallesi Damgacı Sokak ve Gazi Kemal Mahallesi İmam HASAN Sokakta incelemelerde bulundu.

Şehmus Günaydın kim Haberi

Şehmus Günaydın kim

Hem kültürel anlamda hem de el değmemiş doğasıyla birçok turizm potansiyelini bünyesinde barındıran Kastamonu, kültür ve doğa turizmi ile ön plana çıkmaktadır. Batı Karadeniz Bölgesinin tarihsel merkezi olarak tanımlanan ve bölgenin yaklaşık 3 bin yıl başkentliğini yapmış olan Kastamonu, 'Müze Kent' tanımlamasının en güzel örneklerinden biridir. Prehistorik çağlardan başlayarak günümüze kadar kesintisiz bir şekilde kültür katmanlarına sahip olan Kastamonu; hem arkeolojik hem de yaşayan birçok etnografik değeri ile bir açık hava müzesidir.


800 TESCİLLİ ESER VAR


Kültürel anlamda her çağa ilişkin bir bakiyeye sahip Kastamonu'da; il çapında bin 800u aşkın tescilli eser bulunmaktadır ve bu sayı her geçen gün yapılan çalışmalarla artmaktadır. Birçoğu dünya ve Anadolu kültür mirası içerisinde önemli yere sahip olan eserlerimizden Kasaba Köyü Mahmut Bey Cami yakın zamanda...