29 / 04 / 2024

Şehr-i Şifa Tesisleri nerede

Şehr-i Şifa Tesisleri nerede

Şehr-i Şifa Tesisleri'nde yer alan devremülkler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde inşa edildi. Proje dahilinde yıllık 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Lüks çadır tesisleri yönetmeliğinde değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Lüks çadır tesisleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan değişiklikler ile ilgili detaylar...

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

İBF Şehr-i Yaşam 60 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

İBF Şehr-i Yaşam projesi, Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükseliyor. İBF Doğan İnşaat tarafından inşa edilen İBF Şehr-i Yaşam projesi 60 aya varan vade fırsatı ile satışa çıktı. İşte detaylar...

Hem kur hem de ÖTV zammı! Tarih verildi, otomobil almak artık hayal

Araç sahibi olmak isteyenler bugün sipariş verse dahi o arabaya kavuşmaları en az 2 ayı buluyor. O sürede ise araçlar kur farkından dolayı zam geliyor. Kur farkından kaynaklanan artışın yanı sıra bir kötü haber de sektör temsilcilerinden geldi sıfır otomobilde mayıs ayında fiyatlara zam geleceği ifa

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Pendik Güzelyalı Liman Tesisleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Güzelyalı Liman Tesisleri 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Riva'daki spor tesisleri için imar planları değiştirildi! 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF), Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek Riva tesisleri için imar planları değiştirildi. Gençlik Spor Bakanlığı talebi sonrasında bölgede ek tesis için inşaat hakkı artırıldı. 

Elektrik Tesisleri Proje Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Elektrik Tesisleri Proje Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alanyaspor Tesisleri'nin inşaatı 1 yıl içinde tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Alanyaspor Tesisleri'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Alanyaspor için yaklaşık 75 milyon liralık bedelle yapımına başlanan tesisin tanıtım toplantısı Mahmutlar Mahallesi'ndeki inşaat alanında gerçekleşti.

Ambarlı Liman Tesisleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Ambarlı Liman Tesisleri, Liman (Yükleme ve Boşaltma) İskele ve Rıhtım Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliği’ne Danıştay'dan iptal kararı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı aracılığıyla turizm tesislerinin yapı ve yapılaşma koşulları ile projelendirilmelerine ilişkin usul ve esasları belirlemek için 06 Temmuz 2019 tarihinde yayımlanan Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliği’ne Danıştay tarafından iptal kararı verildi.

Sağlık ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar mecliste!

Tarım ve Orman Bakanlığınca 2018 ve 2019 yıllarında sağlık, eğitim ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar ve tahsil edilemeyen kiraların tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehr-i Şifa Tesisleri nerede Haberi

Şehr-i Şifa Tesisleri nerede

Şehr-i Şifa Pamukkale Tesisleri 244 daireden meydana geliyor. Projede yer alan devremülkler 45 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. Peki Şehr-i Şifa Tesisleri nerede?


Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşa edilen Şehr-i Şifa Tesisleri'nde yıllık 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor. 


Pamukkale Şehr-i Şifa Tesisleri 21 bloktan meydana geliyor. Şehr-i Şifa Tatil Köyü'nde sauna, fitness center, jakuzili aile havuzu, Türk hamamı gibi isosyal alanlar mevcut.


Devremülk fiyatları devre ve daire tipine göre değişiklik gösteren Şehr-i Şifa Tesisleri'nde 75 odalı otel de bulunacak.


Şehr-i Şifa Tatil Köyü'nde daire teslimleri dönem başladığında hemen yapılıyor. Proje dahilinde yer alan dairelerde oturma grubu, sehpa, LCD televizyon, klima ve perdeler, jeotermal ısıtma sistemleri ile donatıldı.


Pamukkale Şehr-i...