05 / 05 / 2024

Şehzadeler modern pazar yeri inşaatı

Şehzadeler modern pazar yeri inşaatı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler’de yeni yapılacak olan kapalı pazar yeri ile ilgili fikir alış verişinde bulunmak için Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener’i ziyaret etti.

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Gümüşhane'de 6.6 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Kapalı Modern Pazar Yeri'ndeki 1 adet iş yerini 6 milyon 615 bin TL bedelle satışa çıkardı.

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

Kayseri Kocasinan'ın yeni sosyal tesisi tamamlandı!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Ziyagökalp Mahallesi’nde hizmete girecek olan sosyal tesis ve modern pazar yerinin bölgenin yaşam standardını yükselteceğini söyledi.

Manisa Modern pazar yerinin dükkanları ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin en modern kapalı pazar yeri projesini Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediyesi, dış cephe dükkanların kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. 

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Ereğli'ye modern pazar yeri kuruluyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi merkez Pazar yerindeki 2. etap rehabilitasyon çalışmaları tüm hızıyla başladı. Kdz. Ereğli Belediyesi, merkez pazaryerinin yerinde rehabilitasyonu kapsamındaki 2.etap çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Kocaeli'ye modern kapalı pazar yeri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Perşembe Pazarı’nın kurulması için modern bir pazar alanı oluşturulması için çalışmalar başladı.

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Balıkesir Savaştepe'ye modern pazar yeri!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Savaştepe Kanalizasyon Şebeke ve Su Arıtma Tesisi ile Pazaryeri'nin temeli atıldı.

Bursa Yıldırım'a modern pazar yerleri!

Yıldırım Belediyesi, ilçede modern ve hijyenik pazar yerleri inşa ediyor. Hayata geçirilen pazar yerleri Yıldırım’da alışverişte kalite standartlarını üst noktaya çıkaracak.

Şehzadeler modern pazar yeri inşaatı Haberi

Şehzadeler modern pazar yeri inşaatı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler’de yeni yapılacak olan kapalı pazar yeri ile ilgili fikir alış verişinde bulunmak için Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener’i ziyaret etti.


Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler'de yeni yapılacak olan kapalı pazar yeri ile ilgili fikir alış verişinde bulunmak için Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener'i ziyaret etti. Şehzadeler'e güzel bir pazar yeri kazandırmak için 2 yıldır Pazarcılar Odası ile de irtibat halinde olduklarını ifade eden Başkan Çelik, "Şehzadeler'imize modern ve güzel bir kapalı pazar yeri kazandıracağız" dedi.


Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik geçtiğimiz gün yapılan Belediye Meclis toplantısında alınan kararla Şehzadeler'e yapılacak olan kapalı pazar yeri ile ilgili olarak, Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çelik'e Başkan Yardımcısı Ahmet...