15 / 05 / 2024

Seismic Safety

Seismic Safety

Intergeo Eurasia ve de Seismic Safety Deprem Güvenliği Fuarları 28 - 29 Nisan tarihlerinde WOW Convention Center’ da gerçekleştiriliyor. Fuarda, konular uzmanlar tarafından masaya yatırılacak.

Intergeo Eurasia ve Seismic Safety Fuarları için 17 Nisan'da buluşuluyor!

28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Intergeo Eurasia ve Seismic Safety Fuarları için 17 Nisan Perşembe günü saat 10:00'da Grand Hyatt Otel'de basın toplantısı düzenlenecek

Toyota Hilux baharı! Yüzde 0 faiz fırsatıyla kredi

Yeni Hilux’ta gelişmiş bir güvenlik donanımı olan Toyota Safety Sense bulunmaktadır. Kamera ve lazer teknolojisini birlikte işleyen Toyota Safety Sense, Ön Çarpışma Önleyici Sistem (PCS), gibi çeşitli üst düzey güvenlik teknolojileri içerir.

Depremi önceden tespit edip uyaran sistem tanıtıldı! 25 saniye önceden haber veriyor

Yüksek teknoloji ile depremi yerinde tespit eden, deprem öncesinde bölgeye uyarı gönderen ve otonom tedbir alan entegre bir sistem EDIS; Apti, Sentez, Hubbox ve Seismic AI gibi alanında uzman 4 firmanın bilgi birikimlerini ve tecrübelerini birleştirerek oluşturuldu.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

MRA Safety Group Emlak Gıda İnşaat Tekstil ve İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MRA Safety Group Emlak Gıda İnşaat Tekstil ve İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aemaar Mohamme Khalaf tarafından kuruldu. 

UAÜ öğrencileri SDC yarışmasından mimari değerlendirme ödülünü aldı!

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri 04-08 Nisan 2016 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri'nin San Francisco şehrinde düzenlenen Seismic Design Competition (SDC) yarışmasında önemli bir başarıya imza attı.

İstanbul deprem riski açısından 2. sırada yer aldı!

ABD, Kaliforniya da yerleşik GHI organizasyonunun ‘Global Earthquake Safety Initiative’ (GESI) Global Deprem Güvenliği Girişimi başlıklı araştırma olası depremlerde kayıp riski açısından dünya 2. sırayı İstanbul aldı.

Filli Boya'dan hassas tüketicilere özel boya!

Filli Boya, EN 71/3 (Safety Of Toys/ Migration of Some Elements) standardına uygun Vital Su Bazlı Mobilya Boya Ve Vernikleri’ni üreterek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi.

Kaya Safety, Ortadoğu ve Afrika pazarında planlı büyüyecek!

Ekipman tasarlayıp üretmenin yanısıra, eğitim ve danışmanlık hizmetlerini de sunarak faaliyet gösteren Kaya Safety, 18-20 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ortadoğu’nun en önemli Uluslararası Güvenlik Fuarı Intersec‘e katılacak.

Yüksekte çalışma yönetmeliğine acil ihtiyaç var!

Kaya Safety Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kaya, “ Farklı bir uzmanlık alanı olan yüksekte çalışmanın koşullarını ayrıca düzenleyen bir yönetmeliğe acil ihtiyaç var ” dedi.

Facebook, tsunamileri anında haber verecek!

Facebook, tsunamileri anında haber verecek. Facebook ’un kurucusu Mark Zuckerberg, dün Japonya Başbakanı Shinzo Abe’yi ziyaret ederek Facebook’un yeni Safety Check (Güvenlik Kontrolü) özelliğini tanıttı

Seismic Safety Deprem Güvenliği ve Intergeo Euraisa ikiz fuarları gerçekleşti!

MMI Eurasia Fuarcılık tarafından organize edilen Türkiye’nin ilk İkiz Konferans Fuarları olan Seismic Safety Deprem Güvenliği ve Intergeo Euraisa fuarları başarıyla gerçekleştirildi. Fuar, katılımcılar tarafından övgüye değer bulundu...

Seismic Safety Deprem Güvenliği Fuarı gerçekleşti!

Türkiye’nin ilk İkiz Konferans Fuarları olan Seismic Safety Deprem Güvenliği ve Intergeo Euraisa fuarları başarıyla gerçekleştirildi. Bu fuarlarla depreme karşı planlama ve yapılaşma adına yeni bir platform oluşturuldu...

Intergeo Eurasia ve Seismic Safety Deprem Güvenliği Fuarları 28-29 Nisan'da!

Intergeo Eurasia ve de Seismic Safety Deprem Güvenliği Fuarları 28 - 29 Nisan tarihlerinde WOW Convention Center’ da gerçekleştiriliyor. Fuarda, konular uzmanlar tarafından masaya yatırılacak.

Seismic Safety Haberi

Seismic Safety

MMI Eurasia Fuarcılık tarafından organize edilen Intergeo Eurasia ve Seismic Safety  Deprem Güvenliği Fuarları, 14 ülkeden yaklaşık 90 firmanın katılımıyla gerçekleştirilecek ve fuarlar sırasında gerçekleştirilecek sempozyumlarda deprem güvenliği, arazi geliştirme, kentsel dönüşüm gibi konular, uzmanlar tarafından masaya yatırılacak....