02 / 05 / 2024

seka projesi hastaneleri ne zaman yapılacak

seka projesi hastaneleri ne zaman yapılacak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, değeri 1,5-2 milyar liraya kadar yükselecek büyük bir yatırımdır ve bu yatırımlarda yükselerek devam edecek" ifadelerini kullandı.

İstanbul'daki şehir hastaneleri ne zaman açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hayalim" dediği şehir hastanelerinin yapımı devam ediyor. İstanbul'da şehir hastaneleri projesi kapsamında açılacak olan hastaneler tarihi kenti dünyanın sağlık başkenti yapacak. Hastanelerin açılmasıyla İstanbul'da yatak kapasitesi 50 bine ulaşacak.

Şehir hastaneleri projesi ilk kez İngiltere’de denendi!

MHP Antalya Milletvekili Dr. Ahmet Selim Yurdakul, 17 şehir hastanesi projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yurdakul, şehir hastaneleri projesinin 25 yıl önce İngiltere'de denendiğini açıkladı.

Van'a şehir hastaneleri projesi geliyor!

Van Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet Semur, Şehir Hastaneleri Projesi'nin sürdüğünü söyleyerek, bu kapsamda Van'da da Şehir Hastaneleri Projesi'nin hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Seka Kamp Lojmanları projesi onaylandı!

Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Uzuntarla Mahallesi Seka Kamp Alanı’ndaki 5 adet tescilli yapının da yeniden işlevlendirilerek kullanıma açılması amacıyla proje çalışması yapıldı.

Seka Kamp Lojmanları restorasyon projesi onaylandı!

Kartepe Belediyesi Seka Kamp Alanı’nda bulunan 5 adet tescilli yapının restorasyon çalışmaları için projeler hazırlandı. Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Müdürlüğü de Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan projelere onay verdi.

SEKA kamp lojmanları restorasyon projesi için ilk onay!

Kartepe Belediyesi’nin Seka Kamp alanında bulunan 5 adet yapının restorasyonu için Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Müdürlüğü’ne yaptığı başvurunun ilk aşaması kabul edildi. İşte kararın ayrıntıları...

TOKİ eski SEKA fabrikasında 592 konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Giresun'da bulunan eski SEKA kağıt fabrikası arazisinde 592 konuttan oluşacak bir toplu konut projesi inşa etmek için harekete geçti.

TOKİ, eski SEKA fabrikasının yerine 592 konut inşa edecek!

TOKİ, Giresun'da bulunan eski SEKA kağıt fabrikası arazisinde 592 konuttan oluşacak toplu konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Bölgede stadyum ve hastane de yapılacak.

İzmir’deki kadın doğum hastaneleri yeniden dizayn ediliyor!

Artık çağdışı görüntülere yer yok... İzmir’deki kadın doğum hastaneleri, anne adayları için İl Halk Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından “Anne Oteli” projesi kapsamında yeniden dizayn ediliyor

Ergun Özdemir'den Seka Konut Projesi'ne itiraz!

Ergun Özdemir "SEKA’nın 800 dönümlük arazisinin 400 dönümü askeri birliğe verilmeli böylece 20 bin kişilik acemi birliğinin Giresun’a getirilmesi sağlanmalıdır. Bu Giresun ekonomisine büyük bir katkı olacaktır” diye konuştu.

Şehir Hastaneleri projesine bürokratik engel çıktı!

Başbakan Erdoğan, ''Bu fakirin üzerinde 6 yıldır ısrarla durduğu bir şehir hastaneleri projesi vardır. Bu projemizi bürokratik oligarşi ve yargı sebebiyle hayata geçiremedik'' dedi...

KKTC Su Temin Projesi için ilk borular geldi!

KKTC-Anamur arasındaki Su Temin Projesi için üretilen borulardan 10 tonluk ilk parti Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Seka Limanı'na getirildi...

Kent hastaneleri projesi için inşaat firmaları yarışa girişti

Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ‘büyük kent hastaneleri projesi’nde ilk adımlar atılıyor. TOKİ'nin arazi tahsisini yaptığı projede altı ilde araziler belirlenirken, üç ilde de ihale için d&uu

seka projesi hastaneleri ne zaman yapılacak Haberi

seka projesi hastaneleri ne zaman yapılacak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "TOKİ konutları satılırken hem de daha sonra satın alanların ikametleri sırasında katacakları çok büyük bir değer vardır. O nedenle son derece modern bir mimari ele alınarak gerçekleştiriliyor bu yatırımlar ve komplike olarak devam edecek" dedi. Canikli, "1500 konut yapılacak. 20 bin kişilik son derece modern bir stadyum inşaatı burada yapılacak. Ayrıca Giresun üniversitesi tıp fakültesiyle Sağlık Bakanlığının birlikte kullanacağı 350 yataklı son derece modern ve 5 yıldızlı otel ayarmda şehir hastanesi de yine buraya yapılacaktır. Onunla birlikte kapalı spor salonu, olimpik yüzme havuzu, alışveriş merkezleri eğitim alanları ve Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Morfoloji binası buraya yapılacaktır. Bütün bunlarla birlikte gerçekten modern örnek gösterilecek Giresun ekonomisine çok büyük katkı sağlayacaktır" dedi. 


"2 AY İÇERİSİNDE HASTANENİN...