28 / 04 / 2024

şeker fiyatları türkiye

şeker fiyatları türkiye

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle devam eden buğday krizi bir de Hindistan'ın söz konusu ürünleri ihraç yasağı getirmesiyle daha da derinleşti. Tarım Bakanlığı Türkiye'nin buğday, et ve şeker stoklarıyla ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

Türkiye Şeker Fabrikası’na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin TL'ye satıldı!

Bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Bursa Karacabey'de yer alan Türkiye Şeker Fabrikası'na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin Türk Lirası'na satıldı.

Türkiye'de konut fiyatları 9 yılda yüzde 134 arttı! İstanbul'daki bir dairenin fiyatı Paris ve Londra'yla yarışıyor! 

Türkiye'deki konut fiyatlarının 2015 yılından bu yana kademeli şekilde yükseldiği, 9 yıllık artışın yüzde 134 olduğu belirtildi. Megakent İstanbul'daki bir evin fiyatı, Paris ve Londra'yla yarışıyor. İşte konut sektöründeki son durum...

Konut piyasasında tehlike çanları çalıyor! 56 ülke arasında konut fiyatlarında en çok artış Türkiye'de oldu!

İnşaat Mühendisi Turgut Hamzaçebi, ülke genelinde inşaat sektörünün önemine değinerek 56 ülke içinde konut fiyatlarının en çok arttığı ülkenin Türkiye olduğunu açıkladı. 

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Merkez Bankası konut fiyatlarındaki yükselişi resmen açıkladı. Türkiye’de ev almak hayal mi oldu!

Konut fiyatlarıyla ilgili, OECD’nin 2000 yılının ilk çeyreği ile 2023 yılı ikinci çeyreğini kapsayan dönemlerdeki yıllık yükseliş grafiğini X sosyal medya hesabından paylaşan ekonomist Şenol Babuşcu, Türkiye’nin açık ara birinci olduğunu belirtti.

Türkiye’de ortalama konut fiyatları ne kadar 2024?

Yeni bir ev almak isteyenler konut fiyatlarındaki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu, Türkiye’de ortalama ev fiyatlarını paylaştı. İşte o paylaşım....

Türkiye'de konut fiyatları Avrupa ile yarışıyor! Konut yatırımcısı yurt dışına gidiyor!

Yüksek enflasyon ve maliyet artışları sebebiyle Türkiye’deki konut fiyatları Avrupa şehirleriyle yarışıyor. Eyüp’te 9-15 milyon TL civarında bir daire fiyatına, daha yüksek kira gelirinin elde edileceği İngiltere'de 4.5 milyon TL'nin altında yeni inşa edilmiş bir daire bulunabileceği belirtiliyor.

Türkiye gayrimenkul fiyatları İngiltere konut pazarı ile yarışıyor!

Türkiye'deki konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıyı yurt dışına yöneltti. Yatırımcılar özellikle İngiltere'de konut pazarına büyük ilgi duymaya başladı.

Türkiye'de konut fiyatları Rusların da cebini yaktı! Yüzlerce Rus konutta büyük para kaybetti!

Türkiye'de göçmen politikalarının ağırlaştırılmasının Ruslara büyük para kaybettirdi. Ülkeden gayrimenkul alan yüzlerce Rus, pahalı fiyatlar karşısında batak verdi. 

Türkiye genelinde reel konut satış fiyatları tam 5 aydır düşüyor! İşte konut piyasasında son durum!

"sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü" raporunun aralık ayı sonuçlarına göre Türkiye genelindeki reel konut satış fiyatlarının 5 aydır düştüğü kaydedildi.

Türkiye konut fiyatlarıyla Avrupa'da lider!

Türkiye'deki konut fiyatları Avrupa ülkelerini solladı. Ev sahibi olmak gün geçtikçe zorlaşırken ,konut fiyatları Avrupa ülkeleri ile kıyaslandığında uçurum dikkatlerden kaçmıyor. 

Türkiye’de, gıda fiyatları 38 aydır aralıksız artıyor! Küreselde ise 2,5 yılın dibinde...

Dünya gıda fiyatları, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) verilerine göre 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü. Türkiye'de ise 38 aydır aralıksız artış devam ediyor. 

şeker fiyatları türkiye Haberi

şeker fiyatları türkiye

Dünyada halen devam eden gıda krizi Türkiye'yi nasıl etkiliyor. Buğday fiyatları bu sene TMO tarafından kaç lira açıklanacak. Fırınlar İstanbul'da ekmeğe zam üstüne zam yaparak fiyatı 4 liraya yükseltti. İstanbul Pendik'te simitin 4 liraya satıldıını duyan vatandaş dükkan sahibine saldırarak darp etti. Marketlerde satılan 5 kilogramlık Türk Şeker marka şekerin fiyatı 125 lirayı aştı. Yaşanan gelişmeler ışığında Tarım ve Ormancılık Bakanlığı Türkiye'nin buğday, et ve şeker ürünlerindeki stok miktarını açıkladı. 

 

"HİNDİSTAN'DAN İSTESEK BUĞDAY ALAMAYIZ"

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Aksaray'da düzenlenen  6. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda konuştu. Gizligider, Türkiye'nin et, şeker ve buğday stoklarında bir eksik olmadığını ifade etti. Gizligider, "Basında zaman zaman estirilemeye çalışılan, ulusal kanalların da uzun uzun yer verdikleri haberde, Hindistan’dan...