19 / 05 / 2024

Şeker Piliçin satış işlemleri

Şeker Piliçin satış işlemleri

Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret A.Ş., şirket hissedarlarından Ali Bor, Osman Bor ve Bor ailesinin sahibi olduğu diğer hisselerin satışı için Auckland Investment Group Inc. ile görüşmelerin başlanacağını duyurdu...

Şeker Piliç'in satış işlemleri başladı!

Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret A.Ş., şirket hissedarlarından Ali Bor, Osman Bor ve Bor ailesinin sahibi olduğu diğer hisselerin satışı için Auckland Investment Group Inc. ile görüşmelerin başlanacağını duyurdu...

Konut arzının artması için satış teşviki ve arsa gerekli!

İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi, sektörle ilgili derneklerle bir araya gelerek sektörü değerlendirdi ve çözüm önerileri açıklandı.  Konut arzının artması için satış teşviki ile boş arsanın gerektiği belirtildi. 

Borsa İstanbul yatırımcısı dairelerini hisse almak için satılığa çıkarıyor!

Borsa İstanbul'da yükselişe geçen bir yatırımcı, hisse alabilmek için dairelerini satılığa çıkarıyor.

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

Tarım Kredi güncel indirim kataloğunu yayımladı! Ayçiçek yağı, çay, şeker ve et kampanyası! 21 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Market'in 16-30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Katalogda, ayçiçek yağı, peynir, çay, şeker fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Tarım Kredi'de indirimli ürünler ne kadar? İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kordon Vergi Dairesi, İzmir'in göbeğinde arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Kordon Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir Konak Mersinli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte merakla beklenen ihale detayları...

Belediyeden İzmir'in göbeğinde satılık gayrimenkul!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mark Zuckerberg’in olaylı Hawaii evi genişliyor!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan, Hawaii'nin Kauai adasında 110 dönüm büyüklüğünde eski bir şeker ekim rezervi satın aldı. Arazi, Zuckerberg'in adadaki geniş alanına ilave edildi. 

Oyakkent 3 Silüet'in satışlarına izdiham engeli!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet'in satışları yaşanan izdiham nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

AKTEKS Akrilik İplik'in 4 fabrikası ve 4 arsası icradan satılıyor!

Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilen AKTEKS Akrilik İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş, kısa sürede tekstilde Türkiye'nin lider firmalarından oldu. Gaziantep İcra Dairesi tarafından şirketin 4 fabrikasıyla, bu fabrikalara ait makineler ve 4 arsa için satış kararı alındı. 

Utopia World Hotel'in satış işlemleri tamamlandı!

Utopia World Hotel'in satış işlemi sonucu, Utopya Turizm İnşaat'ın bilançosunda yer alan uzun dönem Avro cinsi yatırım kredisi tutarı alıcıya devredilecek olup kalan bakiye peşin tahsil edilecek. 

Utopia World Hotel'in satışı için kredi devri onaylandı!

Ütopta Turizm İnşaat, Utopia World Hotel'in satış süreci ile ilgili banka ile gerekli anlaşmaya vardı ve banka komite kararı ile kredinin devrine onay verildi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı.

Şeker Piliçin satış işlemleri Haberi

Şeker Piliçin satış işlemleri


Şeker Piliç şirket hisselerinin devri ve satışı ile ilgili olarak Dubai merkezli Auckland Investment Group ile bağlayıcı olmayan görüşmelere başlayacağını duyurdu.


Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklamada " Şirketimiz çoğunluk hissedarları Ali Bor, Osman Bor ile Bor Ailesinin sahip olduğu diğer Şirketimiz hisselerinin devri/satışı ile ilgili olarak Merkezi Dubai/BAE'de bulunan AUCKLAND INVESTMENT GROUP INC. ile bağlayıcı olmayan görüşmelere başlanacaktır. Yapılacak görüşmeler ile ilgili somut gelişmeler daha sonra kamuya duyurulacaktır" denildi.


Gözaltı pazarında işlem gören Şeker Piliç hisseleri yüzde 11.11 artışla 0.80 lira ile tavan

fiyatta bulunuyor.


Ödenmiş sermayesi 44 milyon lira olan şirkette Ali Bor, Osman Bor ve Ahmet Genç'in toplam

hissesi yüzde 73.95 seviyesinde bulunuyor. Yüzde 26.05 hisse ise "diğer" hissedarların...