05 / 10 / 2024

şekerbank Ekokredi ısı yalıtımı

şekerbank Ekokredi ısı yalıtımı

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, "Apartman ve site yönetimlerine özel Türkiye'nin tek kredisi olan EKOkredi ile yalıtım yaptırarak elektrik ve doğalgaz giderlerinde yüzde 50'ye varan tasarruf elde ediliyor" dedi.

Şekerbank'tan çiftçilere kredi kolaylığı!

Şekerbank, stok finansmanı ve TMO ürün bedeli kredisi ile çiftçilerin finansman ihtiyaçlarına dair ayrıcalık sunmayı sürdürüyor.

Adese Gayrimenkul'ün vefa sözleşmesine konu taşınmazlarının devir süreci başladı!

Adese Gayrimenkul ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa sözleşmelerine ilişkin 388 milyon 7 bi 97 TL ödeme yapıldı ve taşınmazların şirkete devri süreci başlatıldı. 

Şekerbank’tan deprem riskine karşı bina güçlendirme kredisi!

Şekerbank Perakende ve Tarım Bankacılığı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kumoğlu, "Banka olarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için geliştirdiğimiz kredi ile depreme karşı alınması gereken önlemlere finansal çözüm üretmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi...

Şekerbank 52 ildeki 248 gayrimenkulünü satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 52 ilde bulunan 248 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü satıyor. İhale 30 Mayıs Perşembe, saat 14.00'te gerçekleşecek.

Şekerbank'ın 293 gayrimenkulü 31 Mayıs'ta satışta!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 293 adet gayrimenkulünü açık artırma ile satışa çıkarıyor. 52 ilde satışa sunulan gayrimenkullerin ihalesi 31 Mayıs'ta yapılacak. 

Şekerbank EKOkredi ile 109 bini aşkın konut yalıtıldı!

Şekerbank, "Aile Çiftçiliği Bankacılığı" ve "EKOkredi" projeleri ile Best Business Awards'ta üç ödüle layık görüldü. 109 bini aşkın konutun yalıtıldığı EKOkredi kapsamında 201 milyon metreküp doğal gaz tasarrufu da gerçekleşti.

Şekerbank'tan 66 ilde satılık 738 gayrimenkul!

Şekerbank T.A.Ş. ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 24 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şekerbank'tan 66 ilde satılık 777 gayrimenkul!

Şekerbank T.A.Ş. ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 25 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şekerbank'tan 66 ilde satılık 710 gayrimenkul!

Şekerbank T.A.Ş. ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 4 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Şekerbank'tan 65 ilde satılık 808 gayrimenkul!

Şekerbank T.A.Ş. ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 17 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Şekerbank'ın 644 gayrimenkulünden 6'sı satıldı!

Bugün Eskidji Müzayedecilik tarafından düzenlenen Şekerbank gayrimenkulleri müzayedesinde 644 gayrimenkulden 6 adet gayrimenkul satıldı. Müzayede kapsamında 4 milyon 172 bin TL'lik satış gerçekleşti.

Şekerbank 63 ilde 644 gayrimenkulü 25 Haziran'da satışa çıkarıyor!

Şekerbank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla 25 Haziran 2015 Perşembe günü açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 1.400 TL'den başlıyor.

Şekerbank, enerji verimliliğine 5 yılda 572 milyon TL kredi verdi!

Toplam portföyünün % 89'u ticari kredilerden oluşan Şekerbank, sürdürülebilir kalkınma bankacılığı stratejisiyle üretime destek veriyor. Banka, EKOkredi'yle enerji verimliliği projelerine 5 yılda 572 milyon TL'lik kaynak aktardı.

şekerbank Ekokredi ısı yalıtımı Haberi

şekerbank Ekokredi ısı yalıtımı

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, "Apartman ve site yönetimlerine özel Türkiye'nin tek kredisi olan EKOkredi ile yalıtım yaptırarak elektrik ve doğalgaz giderlerinde yüzde 50'ye varan tasarruf elde ediliyor" dedi. 


Şekerbank'ın dünya gündeminin ön sıralarında yer alan enerji tasarrufu ve verimliliği konusunda yürüttüğü ulusal ve uluslararası işbirlikleri ile bu yöndeki çalışmalarını, 2009 yılında enerjiyi ve emeği koruyan EKOkredi ürününde somutlaştırdıklarını belirten Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, "EKOkredi'yi, enerji tasarrufuna yönelik her türlü yatırımı uygun ödeme koşullarıyla desteklemek amacıyla geliştirdik. 

EKOkredi'yi geliştirirken, enerjisinin yüzde 72'sini ithal eden bir ülke olarak Türkiye'nin kalkınmasında ve sanayileşmesinde, enerjinin verimli kullanılmasının hayati önemini dikkate aldık" dedi. 


59 BİN KİSİ ENERJİ TASARRUFUYLA TANIŞTI

Enerji verimliliği yatırımlarının uygun koşullarda finanse edilmesi için geliştirilen EKOkredi ile...