06 / 05 / 2024

Şekeroğlu yönetim adres

Şekeroğlu yönetim adres

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 110 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Şekeroğlu, R.A. Mahmoud Alawneh ve Süleyman Kaya tarafından kuruldu.

Aycan Fenercioğlu konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı! Birincisi yüksek faiz...

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat sektörü ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaparak konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı. 

Damm Yönetim Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Damm Yönetim Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Damm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Eroğlu ve Yener Bolat ortaklığında kuruldu.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Dargiyal Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dargiyal Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon 582 bin 280 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Marsar Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marsar Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 598 bin 280 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Ordabaşı Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ordabaşı Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 494 bin 600 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Maros Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maros Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 176 bin 511 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Dafran Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dafran Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 277 bin 962 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney tarafından kuruldu.

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Şekeroğlu yönetim adres Haberi

Şekeroğlu yönetim adres

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 110 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Şekeroğlu, R.A. Mahmoud Alawneh ve Süleyman Kaya tarafından kuruldu.

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
1-Komisyon karşılığı olarak yurtiçinde ve yurtdışında her türlü gayrimenkul alımını, satımını, kiralamak, kiraya vermek.Konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri vermek. Bunlarla ilgili yurtiçinde ve yurtdışında bayilikler ve acenteler oluşturmak, başka firmaların bayisi ve acentesi olmak. 2-Herhangi bir düzeyde okul öğrenimini tamamlamış, yada değişik nedenlerle okulla ilişkisi kesilmiş, zeka düzeyi normal, normal altı, yada normal üstü genç ve erişkinlere dönük özel iş okulu yada özel kurslar açmak. Yetişkin kişilerin becerilerini arttırmayı hedefleyen kurslar düzenlemek. 3 - Girişimcilik, stratejik planlama ve yönetim, etkin kaynak kullanımı,planlama, temel işletmecilik, işletme yönetim birimlerinin sistemlerinin...