18 / 05 / 2024

Şekerpınar İnşaat adres

Şekerpınar İnşaat adres

Şekerpınar İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Yüksel Günay tarafından 9 milyon 900 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ocak'ta Kadıköy, Bağdat Caddesi, Raifbey Apartmanı'nda kuruldu.

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri 600 milyon TL!

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değerini açıkladı. Bu kapsamda Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 600 milyon TL oldu.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar 2 mahallelerindeki 828 bin 300 metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mah. ve Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Şekerpınar 2 Mahallesi'nde yer alan muhtelif parselleri kapsayan alanda 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar'daki 828 bin metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değeri 310 milyon TL, KDV dahil değeri ise 365 milyon TL olarak belirlendi. 

Berkpınar İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkpınar İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Berkpınar tarafından kuruldu.

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Seyirtepe Başpınar satılık!

Başpınar İnşaat'ın imzasıyla yükselen Seyirtepe Başpınar projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar satılık daire fiyatları...

Seyirtepe Başpınar fiyat listesi!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar fiyat listesi...

Seyirtepe Başpınar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Halk GYO Şekerpınar binası 2020 yılı değerleme raporu!    

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Şekerpınar binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Şekerpınar İnşaat adres Haberi

Şekerpınar İnşaat adres

Şekerpınar İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Yüksel Günay tarafından 9 milyon 900 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta kuruldu. 


Şekerpınar İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat tesisat ve taahhüt işleri yapmak her nevi müsatakil vetoplu meskenler inşa etmek konusuyla ilgili fizibilite etüdleri ve yatırım projeleri hazırlamak arsa arazi ve bina alım satım işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Şekerpınar İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Bağdat Caddesi, Raifbey Apartmanı, No:104...