07 / 05 / 2024

Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi

Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kocaeli Çayırova'da yer alan Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi'nin aylık kira bedelinin değerinin altında kaldığı KAP'a bildirildi. İşte açıklama...

Halk GYO Şekerpınar Veri Projesi'nin değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi Projesi'nin değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri 600 milyon TL!

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değerini açıkladı. Bu kapsamda Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 600 milyon TL oldu.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar 2 mahallelerindeki 828 bin 300 metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mah. ve Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Şekerpınar 2 Mahallesi'nde yer alan muhtelif parselleri kapsayan alanda 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Tuzla ve Çayırova'daki 828 bin metrekarelik alanın imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar'daki 828 bin metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Yalın HAtipoğlu tarafından kuruldu.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Çayırova 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli, Çayırova İlçesi Şekerpınarı 2 Mahallesinde Bulunan Muhtelif Parsellere İlişkin 82,83 Ha Alanda 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği askıda...

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Çayırova imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli, Çayırova İlçesi Şekerpınarı 2 Mah. Bulunan Muhtelif Parsellere İlişkin 82,83 Ha Alanda 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği,1/5000 Ölçekli NİP Değ.ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değeri 310 milyon TL, KDV dahil değeri ise 365 milyon TL olarak belirlendi. 

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Halk GYO Şekerpınar binası 2020 yılı değerleme raporu!    

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Şekerpınar binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Halk GYO Şekerpınar B blok inşaat yapı sözleşmesi güncellendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli ili, Şekerpınar ilçesinde yer alan,  kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci devam eden, Halk Ofis Şekerpınar (B Blok) projesinin, inşaat yapı ruhsatı geçerlilik tarihi 16 Temmuz 2025 olarak güncellendi...

Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi Haberi

Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle:


"Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda, Şirketimiz mülkiyetinde bulunan, Kocaeli İli Çayırova İlçesinde konumlu "Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi" projemizin, 9.131 m2 kullanım alanına sahip ve inşaatı tamamlanmış olan "Veri Merkezi (A Blok)" kısmı için, ana ortağımız Türkiye Halk Bankası A.Ş. ile 21 Mayıs 2014 tarihinde imzalanmış olan iyi niyet sözleşmesi çerçevesinde, aylık 442.625.-TL+KDV bedel ve senelik (ÜFE+TÜFE)/2 artış oranı ile 15.04.2015 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 10 yıl süreli kira sözleşmesi imzalanmıştır. 


İlgili gayrimenkul için mutabık kalınan aylık kira bedelinin, Şirketimiz adına Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından düzenlenen değerleme raporunda tespit edilen kira değerinin altında olması sebebiyle bu husus, yapılacak ilk genel kurul toplantısında ortakların bilgisine sunulacaktır."


Değerleme raporu için