08 / 05 / 2024

Sektör Park İnşaat adres

Sektör Park İnşaat adres

Sektör Park İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aygül Kara tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Esenler'de kuruldu.

Türkiye'de inşaat sektörü: Hiç inşaat işinden anlamayan 10-12 dairelik bir binanın müteahhiti olabiliyor! 

Türkiye'de inşaat sektöründe diplomasını beş dakika önce alanlar bile ömür boyu şantiye şefliğini üstlenebiliyor. İnşaat sektörü temsilcileri duruma tepkili. İşte ayrıntılar...

İŞKUR resmen açıkladı! İnşaat sektöründe çalışacak işçi bulunamıyor! İş çok işçi yok...

İŞKUR verilerine göre yılın ilk üç ayında ülke genelindeki işletmelerde toplam 330 bin 325 açık iş tespit edildi ve en fazla açık gayrimenkul sektörü ve inşaat olarak kayıtlara geçti.

İnşaat sektörü tam 5 sene sonra büyüdü!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu'nun merakla beklenen Şubat 2024 sonuçları resmen açıklandı. Söz konusu rapora göre son günlerde gündemden düşmeyen inşaat sektörü 2023'ün son çeyreğinde yüzde 10,8 büyüme gösterirken, yılı yüzde 7,8'lik büyüme ile kapattı. 

İngiltere'de inşaat sektörünün büyümesi hız kesti!

S-P Global/CIPS tarafından açıklanan son dakika verilerine göre, İngiltere'de inşaat sektörü Satın Alım Yöneticileri Endeksi (PMI) 50,7 seviyelerine geriledi.

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Demir fiyatlarına zam şoku! İnşaat sektöründe yer yerinden oynadı! 21 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü bugün demir fiyatlarına gelen zam şoku ile sarsıldı. Son zamanlarda düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün zam geldi. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatları kaç lira? 21 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe çılgın indirim! Beklenen haber geldi! Demir fiyatları düştü! İşte demir fiyat listesi

İnşaat sektörü bugün güne indirim haberleri ile uyandı. Demir fiyatlarında beklenen indirim haberi geldi. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir 6 Eylül  2022 fiyat listesi...

Türk inşaat sektörü krizi çözmek için ibreyi Katar'a çevirdi

Türk gayrimenkul şirketleri Dünya Kupası öncesi Katar'da yatırımcı arayışına çıktı. Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle çözüm arayışında olan sektör Katar'ın elit kesimine proje beğendirmek için yarışa girdi. İşte detaylar...

İnşaat sektörüne son dakika zam şoku! Demir fiyatları tarihi rekorunu kırdı!

İnşaat sektörü bugün güne yüksek zam haberi ile başladı. Demir fiyatlarına gelen son dakika zamlardan sonra, demir fiyatları tarihi rekora imza attı. Öyleyse demir fiyatları 2022 ne kadar oldu? İşte güncel inşaat demir fiyatları...

İnşaat sektörü zorda! İnşaat demiri kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden biri olan demir fiyatlarındaki yükseliş sektörü olumsuz etkiledi. Gelen zamlardan sonra demir fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 4 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları...

Konutta talepler değişti, sektör dönüştü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün geçmişinin büyük tanıklarından olan Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu .

İngiltere'de inşaat sektörü PMI Aralık'ta 54,3’e geriledi!

İngiltere’de inşaat sektörü Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI) Aralık'ta tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 varyantı Omicron endişesiyle 54,3’e geriledi.

İnşaat sektöründe yeni trend yeşil ev!

Son senelerde sürdürülebilir, ekolojik, yeşil, çevre dostu şekillerde adlandırılarak karşımıza çıkan doğayla uyumlu yapılar, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de inşaat sektöründe ön plana çıkmaya başlarken, gelecekle ilgili de önemli ipuçları barındırıyor. 

Sektör Park İnşaat adres Haberi

Sektör Park İnşaat adres

Sektör Park İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aygül Kara tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Esenler'de kuruldu. 


Sektör Park İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe  düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde...