14 / 05 / 2024

Selahattin Karataş karat rezidans malzemeleri

Selahattin Karataş karat rezidans malzemeleri

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne duyulan güven düşüş gösterirken, sektör temsilcileri kullanılan malzeme kalitesinin alıcının güvenini kazanmakta önemli rol oynadığını kaydediyor..

Adana Karataş'ta alt yapı güçleniyor!

ADANA Büyükşehır Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentin sahil ilçelerinden Karataş'ta muhtarlarla bir araya gelerek, her türlü sorunun çözümü için çalışmaya başlandığını ve ihtiyaçlar giderilene kadar durmayacaklarını açıkladı.

Selahattin Varan: İzmir belediyeleri dönüşümde gecikti!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan kentsel dönüşüm konusunda birçok şehirde 10 yıldır önemli adımlar atıldığını ancak İzmir'de yerel yönetimlerin hiçbir şey yapmadığını söyledi.

Deniz Karataş: Kentsel dönüşümde rant düşünülmemeli!

Kentsel dönüşüm konusunda asla rant düşünülmemesi gerektiğini ifade eden İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm derken ne anlatılmak istendiğini ve Antalya'da bu konuda atılan adımları anlattı.

Selahattin Keten: Parsel bazında imar yerine ada bazında imara geçilmeli!

İstanbul'da kentsel dönüşümün geç başladığını belirten Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, şu anda Türkiye genelinde 6,5 milyon civarında depreme dayanıksız bina bulunduğunu söyledi.

Selahattin Keten: Gayrimenkul ikinci yarı yılda hareketlenir!

Kentsel dönüşümde alt yapı konusunda sıkıntı yaşandığını belirten Keten İnşaat'ın Başkanı Selahattin Keten, “Parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümdeki büyümenin ada bazında imarlar verilerek düzenlenmesi gerek” dedi

Selahattin Baran: İzmir'in yüzde 65'i kaçak!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Baran, kentte kaçak yapı oranının ise yüzde 65 olduğunu söyledi. Baran 313 bin binanın kentsel yenileme kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Selahattin Keten: Ada bazında imara geçilmeli!

Kentsel dönüşümde alt yapı konusunda sıkıntı yaşandığını belirten Keten İnşaat'ın Başkanı Selahattin Keten, "Parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümdeki büyümenin ada bazında imarlar verilerek düzenlenmesi gerek" dedi.

Selahattin Varan: İzmir'de kentsel dönüşüm kaçınılmaz!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, kentteki binaların yaş ortalamasının 25'in üzerinde seyretmesi ve kaçak yapıların fazla olmasından dolayı, "Kentsel dönüşüm kaçınılmaz" diye konuştu.

Deniz Karataş: Orta gelirli vatandaş konut alamaz hale geldi!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, “Geçmişte vatandaştan 150 metrekarenin altındaki dairelerden KDV alınıyordu. Bu oran arttırılarak % 18’e çıktı ve orta gelirli kişiler konut almaz hale geldi” dedi.

Deniz Karataş: Orta gelirli kişiler ev alamıyor!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, "Geçmişte vatandaştan 150 metrekarenin altındaki dairelerden KDV alınıyordu. Bu oran arttırılarak yüzde 18'e çıktı ve orta gelirli kişiler konut almaz hale geldi" dedi.

Deniz Karataş: Turizm inşaattan geçer!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın patent ödülleri konuşmasında inşaat sektörünün olmadığı ülke bitmiş demektir' cümlesini değerlendirdi..

Lüks yaşam isteyenler Yaşamkent'i tercih ediyor!

Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş Yaşamkent'in tercih edilen bölgelerden olduğunu belirtirken,bölgenin kaliteli ve konforlu yapılarla lüks yaşam isteyenlere ev sahipliği yaptığını bildirdi.

Selahattin Karataş: Karat Rezidans'ta kullandığımız tüm malzemelerin arkasındayız!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne duyulan güven düşüş gösterirken, sektör temsilcileri kullanılan malzeme kalitesinin alıcının güvenini kazanmakta önemli rol oynadığını kaydediyor..

Selahattin Karataş karat rezidans malzemeleri Haberi

Selahattin Karataş karat rezidans malzemeleri

Konutta güvenin formülü kaliteli malzeme”Ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne duyulan güven düşüş gösterirken,sektör temsilcileri kullanılan malzeme kalitesinin alıcının güvenini kazanmaktaönemli rol oynadığını kaydediyor.


Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş: “Uzun yıllardır faaliyet gösterdiğimiz inşaat sektöründe güven duyulan bir marka olmak için çalıştık. Son projemiz Karat Rezidans’ta da bu güveni sağlamlaştırıyoruz” “Karat Rezidans’ta kullandığımız tüm malzemelerin arkasındayız”


Ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne duyulan güven düşüş gösterirken, sektör temsilcileri kullanılan malzeme kalitesinin alıcının güvenini kazanmakta önemli rol oynadığını kaydediyor.


Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) ‘Ekonomik Güven Endeksi’ne göre, inşaat sektörü güven endeksi Mart ayında Şubat ayına göre düşüş gösterdi. İnşaat sektörü güven endeksi bir önceki aya göre yüzde 1.6 azalarak 83.67 değerine düştü.


Türk ekonomisinin amirali sektörde güveni sağlamanın inşaatçılara düştüğünü vurgulayan Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı...