06 / 07 / 2024

selahattin keten yeni proje

selahattin keten yeni proje

Keten inşaat aralarında tarihi Mehmet Emin Ağa Yalısı'nın yeniden inşaasının da bulunan 15 yeni projeye daha imzasını atıyor. Yeni projelerin toplam yatırım değeri yaklaşık 400 milyon TL olarak belirtildi..

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

PTT 2 milyon ihtiyaç sahibine biner lira ödemeye yarın başlayacak!

İstanbul PTT Bölge Başmüdürü Selahattin Ekinci, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2 milyon ihtiyaç sahibi aileye biner liralık ödemenin yarından itibaren verilmeye başlayacağını söyledi.

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Malatya yeni itfaiye merkezinin inşaatı yükseliyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni İtfaiye Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışanlar ile görüştü.

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açıklamada Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edileceğini müjdeledi.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Kırklareli Vize'ye yeni hastane geliyor!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vize'ye 30 yataklı yeni hastane yapılacağını söyledi. Yeni devlet hastanesinin yapımı 19 Temmuz'da ihale edilecek.

Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili mahkemeye sevk edilen Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı.

Rıza Keten ve Selahattin Keten adliyeye sevk edildi!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Keten Grup'tan 10 yeni proje geliyor!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda 2017'de 10 yeni projeyi hayata geçireceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Keten'den 2 yeni proje: Papilio Bomonti ve Cihangir Cennet!

Keten Grup'un yeni projeleri Keten Papilio ve Keten Cihangir Cennet için satışlar sürüyor....

selahattin keten yeni proje Haberi

selahattin keten yeni proje

NİŞANTAŞI'NIN Mimarı' olarak, tanınan Keten İnşaat, İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yeni projelere start veriyor. Projelerin tanıtımına yönelik düzenlenen basın toplantısında konuşan Keten İnşaat Başkanı Ferhat Keten, yeni projelerinin toplam yatırım değerinin yaklaşık 400 milyon TL olduğunu söyledi. 


Nişantaşı, Etiler, Taksim, Cihangir, Beşiktaş, Bomonti ve Kanlıca gibi şehrin önemli merkezlerinde projeler geliştirmeye devam edeceklerini belirten Keten inşaat,bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerle toplam 750 milyon TL'lik değer yaratıldığını hatırlattı. Ferhat Keten, 15 yeni projeyle de, 2013 yılı sonuna kadar 300 birim ve 400 milyon TL'lik yeni gayrimenkul değeri yaratacaklarını söyledi. Öte yandan 1905 yılında Kanlıca'da bir yangınla yok olmuş, tarihi Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı'nı da 110 yıl sonra aslına uygun olarak yeniden inşa edeceklerini söyleyen Keten, sürdürdükleri yenileme çalışmalarına İstanbul'un tarihi dokusunu...