02 / 05 / 2024

Şelale Kadak 2016da Körfez müteahhit bulamayacak

Şelale Kadak 2016da Körfez müteahhit bulamayacak

Şelale Kadak Sabah Gazetesi' ndeki bugünki köşesinde Körfez'de yapılan yatırımları ve inşaat sektörünü kaleme aldı. Kuveyt ' te müthiş bir yatırım hamlesi start almış durumda...

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kadak tarafından kuruldu.

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kadak tarafından kuruldu.

‘Amazon Teknoloji Sınıfı’ ile 4 bin genç kodlama eğitimi alacak! Hemen başvurun!

Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda kurduğu Amazon Teknoloji Sınıfı ile gençlerin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olacak.

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi kuruldu!

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi Ataşehir'de Baha Safa Kadak tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 37 daire teslim edildi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki 37 adet konut sahiplerine teslim edildi.

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Eyüpsultan'da Necati Avşar ve Murat Arı ortaklığında açıldı.

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

AVM ve perakendeciler arasındaki sorunlar çözülecek mi?

Sabah gazetesi yazarı Şelale Kadak bugünkü yazısında AVM ve perakendeciler arasındaki anlaşamamazlığı kaleme aldı. İşte Kadak'ın "Şu anda C ve D alışveriş yapıyor" başlıklı o yazısı...

Başakşehir Şelale Park imara açılmayacak!

Başakşehir Belediyesi’nin, ilçenin en önemli yeşil alanları arasında yer alan Şelale Parkı imara açma girişimine yargı bir kez daha 'dur' dedi.

Beyoğlu'na tramvay geldi, sırada ne var?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Şelale Kadak, bugünkü yazısında İstiklal Caddesi'ndeki değişimi kaleme aldı. İşte o yazı...

Bahçeşehir Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor!

6 yolun prestij cadde haline getirildiği Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor.

Taksim ve İstiklal 150 milyon liralık yatırımla yenileniyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Şelale Kadak, bugünkü yazısında Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile sohbetini anlattı. Demircan, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı.

Şelale Kadak 2016da Körfez müteahhit bulamayacak Haberi

Şelale Kadak 2016da Körfez müteahhit bulamayacak

Şelale Kadak Sabah Gazetesi' ndeki bugünki köşesinde Körfez'de yapılan yatırımları ve inşaat sektörünü kaleme aldı. 

En son yaptığım Dubai seyahatinde de gözlemlemiştim. Birkaç yıl öncesine kadar durma noktasına gelen inşaat sektöründe gözle görülür önemli bir canlanma vardı. Dubai Mall adı verilen dev alışveriş merkezinin bulunduğu Burj Khalifa isimli bölgenin en yüksek binasından havalimanına gidinceye kadar henüz bitmemiş onlarca gökdelen inşaatının yanından geçmiştim.


Aynı durum bölgenin petrol zengini küçük ülkesi Kuveyt için de geçerli. Denen o ki Kuveyt'te müthiş bir yatırım hamlesi start almış durumda. Sadece 5 yıl içinde bitirilecek olan iki rafineri inşaatı için Kuveyt'in harcayacağı para 25 milyar dolar.


Körfez Bölgesi'nde 26 yıldan beri müteahhitlik yapmasına rağmen Kuveyt'e ilk kez geçen gün temeli atılan 490 milyon dolarlık liman projesiyle giriş yapan...