10 / 05 / 2024

Selami Koska

Selami Koska

Koskalar Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Kenan koska, Selami Koska tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da Bahçelievleri, Soğanlı Mahallesi, Gülayla Sokak'ta kuruldu

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Selami Selçuk'a kaçak arazi soruşturması: Ufak bir dikkatsizlik!

İçişleri Bakanlığı, Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘orman arazisine kaçak kongre merkezi' inşa ettiği için soruşturma açtı. Selçuk yaptığı savunmada "Ufak bir dikkatsizlik" dedi.

Selami Şahin Çeşme'de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açıyor!

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, Çeşme’de 1 milyon TL yatırımla Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Şahin'in yeni mekanıyla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek...

Bursa Selami Efendi Tekkesi gün yüzüne çıktı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17’nci yüzyılda Yeşil Mahallesi’nde 3000 metrekare bahçe içine kurulan  Selami Efendi Tekkesi, ilk günkü orijinal haliyle kente kazandırdı.

Selay Yapı Organizasyonu Anonim Şirketi kuruldu!

Selay Yapı Organizasyonu Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Özmarasalı ve Selami Özmarasalı ortaklığında kuruldu.

Tuzlaport Gayrimenkul Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzlaport Gayrimenkul Yönetimi ve Kiralama Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hümeyra Okat, Hasan Turhan Tezcan ve Mustafa Selami Tezcan ortaklığında kuruldu. 

Eremtaş Gayrimenkul Değerlendirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eremtaş Gayrimenkul Değerlendirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 3 milyon 150 bin TL sermaye ile bugün Yasin Selami Erdoğan tarafından kuruldu. 

Son Söz Yapı İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Söz Yapı İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık 2017'de Selami Pala tarafından kuruldu!

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Selami Pala tarafından kuruldu.

Üsküdar Selami Ali Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi imar planı bugün askıya çıktı. İmar planı 13 Ekim 2017 tarihinde askından indirilecek..

Öz Metka İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metka İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Selami Çetinkaya tarafından kuruldu.

Hbs Sel Teknoloji İnşaat Taahhüt Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbs Sel Teknoloji İnşaat Taahhüt Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ersoy, Selami Özkan ve Saim Duymaz ortaklığında kuruldu.

Selami Koska Haberi

Selami Koska

Koskalar Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Kenan Koska, Selami Koska tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da kuruldu. 


Koskalar Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her çeşit turizm faaliyetlerinde bulunmak....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Koskalar Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi adres: Bahçelievleri, Soğanlı Mahallesi, Gülayla Sokak,...