26 / 05 / 2024

Selami Özel Opera Gayrimenkul

Selami Özel Opera Gayrimenkul

2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel kimdir? Selami Özel inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Selami Özel, Opera Gayrimenkulü ne zaman kurdu?

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşip Ayna ve Selami Üzel tarafından kuruldu.

AKM’nin açılışı için özel opera hazırlığı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile İstanbul’un sembol yapılarından biri olan Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) açılışında, Mimar Sinan’ı anlatacak milli bir opera sahnelenecek...

İzmir Opera Binası'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek İzmir Opera Binası'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. “Türkiye'nin opera sanatına özel" ilk yapısının törenine birçok vatandaş katıldı.

İzmir Opera Binası 429 milyon liraya yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka'daki arazide 429 milyon liraya opera binası yapacak. 73 bin 800 metrekarelik tesis, Türkiye'de 'opera sanatına özel olarak inşa edilen ilk tesis' olacak. 

İzmir Opera binasının temeli 25 Eylül'de atılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ’Türkiye’nin opera sanatına özel’ ilk yapısının temelini 25 Eylül Salı günü atıyor.

Hasat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Hasat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Özel ve Tomris Özel ortaklığında kuruldu. 

Ekim Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ekim Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Özel ve Tomris Özel ortaklığında kuruldu. 

İzmir Opera Binası için ikinci ihale yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mavişehir'de hayata geçirilecek olan “Türkiye'nin opera sanatına özel" ilk binası için bir kez daha ihaleye çıktı

Mavişehir Opera Binası için yeniden ihaleye çıkılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından “Türkiye'nin opera sanatına özel ilk binası” için çıkılan yapım ihalesi, gelen 5 teklif arasında geçerli teklif bulunmaması nedeniyle tekrarlanacak

Karşıyaka Opera Binası ihalesinin 1. aşaması tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Karşıyaka’da kurulacak Türkiye'nin opera sanatına özel ilk binası için çıkılan yapım ihalesinin birinci aşaması tamamlandı.

İzmir Opera Binası'nın ihalesi 15 Aralık'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet tarihinin "opera sanatına özel" ilk sanat binası için düğmeye bastı. İhale bittikten sonra inşaatın 2017 yılının başında başlaması planlanıyor.

Zonguldak'ta özel maden ocağında göçük: 1 ölü!

Dilaver Mahallesi'nde özel bir firma tarafından işletilen kömür ocağında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. Göçük sonucu maden işçisi Selami Yalçın (33), kömür yığınının altında kaldı.

Selami Özel kimdir?

2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel kimdir? Selami Özel inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Selami Özel, Opera Gayrimenkulü ne zaman kurdu?

Selami Özel Opera Gayrimenkul Haberi

Selami Özel Opera Gayrimenkul

Selami Özel kimdir?

Selami Özel, 1943 yılı Çivril doğumlu. Ege üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde Ziraat Fakültesini bitiren Selami Özel'in asıl mesleği kuyumculuk olup; 2008 yılında gayrimenkul işine girmiştir.


2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel, İtalya ve Türkiye'de bağcılık ile ilgili çalışmalarda bulunmuş, işletme ekonomi alanında doktora yapmıştır. 


Uzun yıllar kamu ve özel sektörde alanı ile ilgili çalıştıktan sonra 1987 yılında geç denilebilecek bir yaşta kuyumculuk sektörüne girmiş zekası ve çalışma azmi ile beş yıl gibi kısa bir sürede favori kuyumculuğun sahibi olmuştur.


Çivril'de annesi adına şevkiye özel anadolu öğretmen lisesi'ni yaptırmıştır.

1992 yılında kurulan Favori, Türkiye altın takı sektörünün en büyük şirketleri arasında yer alıyor. 14 ayar altın takı sınıfında lider olan Favori, üretiminin yüzde 40`ını başta ABD ve...