04 / 05 / 2024

Selami Parlak Broiler Üretim Çiftliği nerede

Selami Parlak Broiler Üretim Çiftliği nerede

TKDK) Kastamonu İl Koordinatörlüğü tarafından desteklenen Üyüeek Köyü AB Destekli Sekimi Parlakay Broiler (Et Tavuğu) Çiftliği'nin temeli dün düzenlenen törenle atıldı. Çiftlik nisan ayında üretime başlayacak...

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Dünya piyasası bir anda hücum etti! Altının veliahtı gümüş parlak günlerini yaşıyor! İşte aylık getirisi

Rusya ile Ukrayna arasında süregelen çatışma ve artan enflasyonist baskıların güvenli liman teklifl erini yükseltmesiyle gümüş de en parlak dönemlerini yaşamaya başladı. 6 haftadır zirveden inmeyen gümüş ons başı 26 dolardan işlem görüyor. Aylık getirisi ise en az yüzde 3.

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nazanın Pourjam tarafından kuruldu.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Selami Selçuk'a kaçak arazi soruşturması: Ufak bir dikkatsizlik!

İçişleri Bakanlığı, Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘orman arazisine kaçak kongre merkezi' inşa ettiği için soruşturma açtı. Selçuk yaptığı savunmada "Ufak bir dikkatsizlik" dedi.

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi açıldı!

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 130 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Selami Şahin Çeşme'de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açıyor!

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, Çeşme’de 1 milyon TL yatırımla Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Şahin'in yeni mekanıyla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek...

2019 inşaat sektörü için parlak bir yıl olacak!

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Altın, 2018 yılının zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "2019 yılı bizim için daha parlak bir yıl olacak" dedi.

Bursa Selami Efendi Tekkesi gün yüzüne çıktı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17’nci yüzyılda Yeşil Mahallesi’nde 3000 metrekare bahçe içine kurulan  Selami Efendi Tekkesi, ilk günkü orijinal haliyle kente kazandırdı.

Parlak Group Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkerim Tarım tarafından kuruldu.

Üsküdar Selami Ali Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi imar planı bugün askıya çıktı. İmar planı 13 Ekim 2017 tarihinde askından indirilecek..

Selami Parlak Broiler Üretim Çiftliği nerede Haberi

Selami Parlak Broiler Üretim Çiftliği nerede

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kastamonu İl Koordinatörlüğü tarafından desteklenen Üyüeek Köyü AB Destekli Sekimi Parlakay Broyler (Et Tavuğu) Çiftliği'nin temeli dün düzenlenen törenle atıldı. Çiftlik nisan ayında üretime başlayacak. 


Temel atma törenine İl Gıda, Tanın ve Hayvancılık Müdürü Osman Yaman. Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Sinan Çelebican, TKDK İl Koordinatörü Eniz Gökçek, Birim Amirleri Ramazan Yıldırım, Sekimi Altunörs ve Görkem Dalkıran, Kastamonu Kuveyt Türk Şube Müdürü Şaban Bilgin, Kocaeli Merkez'den Han İnşaat yüklenici firması sahibi Erkan Kusay, çiftlik sahipleri İsmail Parlakay ve oğlu Selami Parlakay ile davetliler katıldı. Törende konuşan TKDK İl Koordinatörü Eniz Gökçek, şunları söyledi: "Bugün de Selami Parlak Broyler Üretim Çiftliği'nin temelini atıyoruz. 


Kastamonu'daki 12 tavukçuluk projemizden birini de Üyüeek- Akçakese Köyünde gerçekleştiriyoruz. Bu...