05 / 05 / 2024

selçuk belediye meclisi imar komisyonu

selçuk belediye meclisi imar komisyonu

Selçuk Belediye Meclisi Eylül toplantılarının ikinci birleşiminde Deppo Efes, mezarlık alanı, İZBAN, Şirince ve Efes Koruma Amaçlı İmar Planları'nın yer aldığı meclis toplantısında, ayrıca Selçuk için önemli projeler hakkında bilgi verildi.

Selçuk Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Selçuk Belediye Başkanlığı, İzmir Selçuk'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Selçuk Belediyesi 3 gayrimenkul satıyor!

İzmir İli Selçuk Belediye Başkanlığı, İzmir Selçuk'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Selami Selçuk'a kaçak arazi soruşturması: Ufak bir dikkatsizlik!

İçişleri Bakanlığı, Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘orman arazisine kaçak kongre merkezi' inşa ettiği için soruşturma açtı. Selçuk yaptığı savunmada "Ufak bir dikkatsizlik" dedi.

Selçuk Adalet Sarayı'nın yeri hazır!

Selçuk Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı başkanlığında yapıldı. Toplantıda şu kararlar alındı...

İzmir Selçuk yatırıma doyacak!

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Selçuk için düşünülen antik kanal, teleferik, İZBAN, Doğalgaz, hastane, karayollarının yaptığı çalışmalar gibi bir çok yatırımımız gerçekleştiği takdirde Selçuk İzmir ilçeleri içerisinde en fazla yatırım alan ilçe haline gelecektir" dedi.

İzmir Selçuk'a TOKİ müjdesi!

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, 2016 Aralık ayı toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Bakıcı toplantı da Selçuk için toplu konut müjdesi verdi...

Efes ve Şirince imar planları kabul edildi!

Selçuk Belediye Meclisi Eylül toplantılarının ikinci birleşiminde Deppo Efes, mezarlık alanı, İZBAN, Şirince ve Efes Koruma Amaçlı İmar Planları'nın yer aldığı meclis toplantısında, ayrıca Selçuk için önemli projeler hakkında bilgi verildi.

Efes ve Şirince'de yeni imar planları kabul edildi!

Selçuk Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarının ikinci birleşiminde İZBAN, Şirince ve Efes Koruma Amaçlı İmar Planları konuları yer aldı.

Edirne Belediye Meclisi’nde imar planı değişiklikleri konuşuldu!

Edirne Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Olağan toplantısı Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır başkanlığında toplandı.Bir önceki toplantılara ait tutanakların okunmasının ardından başlanan toplantıda şu maddeler karara bağlandı:

Selçuk'a doğalgaz ve katlı otopark müjdesi!

İzmir'in Selçuk ilçesine hem doğal gaz gelecek hem de 3 ayrı yeraltı otoparkı yapılacak. Selçuk Belediye Meclisi Şubat ayı ikinci birleşiminde, ilçeye doğal gaz gelmesi yolunda önemli bir adım atıldı.

Selçuk'a Meryem Ana Tabiat Parkı!

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; "Meryemana Tabiat Parkı ile ilgili kurul görüşleri alınarak bakanlık tarafından onaylandı. Projeyle Selçuk yepyeni bir destinasyon alanına kavuşmuş olacak" dedi

Selçuk Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

2016 yılının ilk meclis toplantılarının birinci birleşimi yapıldı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 2016 yılının ilk meclis toplantısının birinci birleşiminde konuştu.

selçuk belediye meclisi imar komisyonu Haberi

selçuk belediye meclisi imar komisyonu

Selçuk Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarının ikinci birleşiminde Deppo Efes, mezarlık alanı, İZBAN, Şirince ve Efes Koruma Amaçlı İmar Planları'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderilmesi konularının yer aldığı meclis toplantısında, ayrıca Selçuk için önemli projelerin çalışmaları hakkında bilgi verildi. 

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın başkanlığında gerçekleşen ve Meclis gündeminde yer alan konuların ve önergelerin görüşüldüğü toplantıda İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'nün Soğuk Hava Deposu ücretleriyle ilgili değişiklik idareden geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.


"Depo fiyatlarımız piyasanın altında"

Meclis gündeminde bulunan Deppo Efes ile ilgili konu hakkında konuşan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; depoda çiftçinin ürünü varken fiyat değişikliği yapmayı doğru bulmadıkları için hasat zamanı öncesi fiyat değişikliği yapma yoluna gittiklerini kaydetti. Başkan Bakıcı, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Biz...