17 / 05 / 2024

Selçuk Belediyesi bakımevi ücretli mi

Selçuk Belediyesi bakımevi ücretli mi

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, yenilenen binası ve uzman öğretmen kadrosu ile hizmete açıldı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, yenilenen bakımevini ziyaret etti ve minik öğrencilerle biraraya geldi.

Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi! Bakın dolar kuru hangi tarihte tam 60 TL olacak!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru bu yıl da yükselişine hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi...

Selçuk Geçer dolar için 45 TL rakamını telaffuz etti, duyanlar inanamadı! Doları olanlar acil bakın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı. Doları olanlar çok acil bu tarihe bakın...

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Dolar 25 TL hayırlı olsun diyen Ekonomist Selçuk Geçer net tarih verdi! Bakan bir daha bakıyor!

Dolar kuru ile ilgili yaptığı yorumlarla tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için '' 25 TL hayırlı olsun'' dedi ve tarih verdi.

Dolar tahminleri ile yürek hoplatan Selçuk Geçer'den flaş açıklama! Hemen bakın, sonra çok pişman olursunuz!

Dolar yorumları ile gündemden düşmeyen Selçuk Geçer, 2023'te en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Selçuk Geçer'in açıklamasını duyan kulaklarına inanamadı. İşte ayrıntılar...

Dolar tahminleri ile yüreklere korku salan Selçuk Geçer'den flaş altın açıklaması! Hemen bakın!

Selçuk Geçer, altın fiyatlarında rekor beklentisiyle konuştu ve zengin olmak isteyenlerin parasını altına yatırması gerektiğini söyledi.

Selçuk Geçer’den dolar için yeni tahmin geldi! Tek tek açıklanan bu rakamı görenlerin resmen nefesi kesildi! Hemen bakın

Selçuk Geçer’den dolar için yeni tahmin geldi. Selçuk Geçer açıklamasında dolar kurunun geleceği rakamları tek tek açıkladı. Bu rakamı görenlerin resmen nefesi kesildi... Hemen bakın...

Dolar 24 TL olacak diyen doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar bayram etti! Hemen bakın! 

Dolar 24 TL olacak diyen doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar bayram etti! Hemen bakın! 

''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyen ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer ''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyerek tarih verdi. Doları olanlar koşun bakın!

Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların, dolar alıp satmak isteyen vatandaşların odağında olmaya devam ediyor. Herkes doların ne kadar olacağını merak ederken Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın.

Doların güzergahı belli oldu! Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Acil bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. ''Dolar ne olur?'' sorusunun yanıtı belli oldu. Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Acil bakın!

Doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağı belli oldu! Doları bilen adam Selçuk Geçer net rakamı açıkladı! Koşun, bakın!

Doları bile adam ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağını açıkladı. Elinde dolar olan yatırımcılar koşun, hemen bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra düşüşe geçti. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Hemen bakın! Son dakika dolar gelişmesi.

Selçuk Belediyesi bakımevi ücretli mi Haberi

Selçuk Belediyesi bakımevi ücretli mi


Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, yenilenen binası ve uzman öğretmen kadrosu ile hizmete açıldı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, yenilenen bakımevini ziyaret etti ve minik öğrencilerle biraraya geldi. Yeni öğretim yılında öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dileyen Başkan Bakıcı, "Yenilenen binası ve yeni kadrosu ile kreşimizde önemli değişiklikler yaptık. Bizim için çocuklarımıza verilecek kaliteli eğitim çok önemli. Başladığımız yeni eğitim sistemi ile de öğrencilerimizin kaliteli bir eğitim alacağına inanıyorum. Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde öğrencilerimizin yeteneklerini ve bilgilerini geliştirebileceği yeni dersler eklendi. Fiziki düzenlemeler yaptık. Arkadaşlarımız yeni kadromuzla velileri buluşturup, bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. Herkes için kreşimizin hayırlı olmasını diliyorum" açıklamasını yaptı.


Yeni...