10 / 05 / 2024

Selçuk Özdağ manisa yatırımları

Selçuk Özdağ manisa yatırımları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, Manisa'da 100'e yakın yatırım olduğunu ve hepsinin tamamlanacağını açıkladı, Özdağ göletlerin ve barajların yapıldığını da belirtti...

Selçuk Geçer'den bomba dolar yorumu: 'Fırtını kapamızda'

Döviz kurları için ülkeyi felaketin beklediğini belirten Selçuk Geçer, doların artmasıyla birlikte vatandaşın büyük bir kayıp yaşayacağını dile getirdi.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Selami Selçuk'a kaçak arazi soruşturması: Ufak bir dikkatsizlik!

İçişleri Bakanlığı, Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘orman arazisine kaçak kongre merkezi' inşa ettiği için soruşturma açtı. Selçuk yaptığı savunmada "Ufak bir dikkatsizlik" dedi.

KYK'dan Manisa Alaşehir'e 300 kişilik yurt!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Manisa Alaşehir'e 300 kişilik yurt inşa edecek. AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yurdun Alaşehir ilçesi ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Manisa Korumalı İş Merkezi tamamlanıyor!

Zihinsel engelli çocukların meslek edinmeleri ve yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla Manisa OSB tarafından yapımı tamamlanan Korumalı İş Merkezi'nin bitme aşamasına geldiğini belirten AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, açılışı ocak ayında yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Manisa OSB'de Korumalı İş Merkezi açılıyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yapımı 3 yıldır devam eden ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde açılacak merkez için tarih verdi.

Selçuk Özdağ'dan büyükşehirlere demokrasi meydanı önerisi!

AK Parti Manisa Milletvekili ve FETÖ/PDY Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, büyükşehirlere 'demokrasi meydanı' kurulmasını önerdi.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi için yarışma başlattı!

Selçuk Belediyesi eski soğuk hava deposu yerine yapılacak Kültür ve Gençlik Merkezi için bir mimari proje yarışması açtı.

Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Özer tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

İZSU’dan İzmir Selçuk’a 17.3 milyon liralık yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, Selçuk ilçesinin 1970’lerden kalma 126 kilometrelik içme suyu şebekesini baştan sona yenilemek için çalışmalara başladı.

İZBAN Selçuk aksında son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN hattını 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkaracak Selçuk aksının inşaat çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İstasyonun büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi.

Konya Selçuk Üniversitesi yeni binasına taşınacak!

Konya Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yeni binaya bu yıl taşınması bekleniyor. Sadece elektrikle ilgili bir sıkıntının kaldığı ve sıkıntının çözülmesi halinde yeni eğitim öğretime devam edebileceği açıklandı.

İzmir Selçuk'a teleferik geliyor!

İzmirli oda ve borsa başkanlarının Selçuk Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantısında turizm masaya yatırıldı. Yolcu, "Teleferik projesi ekolojik dengeyi dikkate alan bir projedir." dedi.

Selçuk Özdağ manisa yatırımları Haberi

Selçuk Özdağ manisa yatırımları



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, Manisa'da 100'e yakın yatırım olduğunu ve hepsinin tamamlanacağını açıkladı. Göletlerin, barajların yapıldığını belirten Özdağ, bazı yatırımların ise 2016 yatırım programına alındığını ifade etti. Teleferiğin bitirileceğini kaydeden Özdağ, "Şehzadeler Belediyemiz, Manisa'nın yıllardır hayalini süslediği teleferik için çalışmalara başladı. Bu teleferik bitecek ve Manisalıların hizmetine sunulacak. Sabuncubeli Tüneli bitecek ve Manisa-İzmir arasındaki mesafe kısalacak. Çandarlı Limanı bitecek. Kolin grubunun termik santralı yapılacak. Burada 2 bin kişi çalışacak. Akhisar'ın, Soma'nın organize sanayi bölgeleri, Kula'nın karma organize sanayisi bitecek. Turgutlu'nun bitti. Bunları yapacağız, yapmak zorundayız. Manisa'da işsizlik yüzde 5, ben istiyorum ki yüzde 3'e düşsün" dedi.  



Yeni...